Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo za vas pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Delovna mesta v Podravju

Veterinar

Mariborska Snaga zaposli veterinarja za samostojno strokovno delo v veterinarski ambulanti zavetišča za živali.

Kinooperater

Imate radi filme? Javni zavod Center interesnih dejavnosti Ptuj vabi v svoje vrste novega sodelavca ali sodelavko za Mestni kino Ptuj.

Pričakujejo čim boljšo računalniško pismenost, nekaj tehničnega znanja (kabli in podobno), iznajdljivost, resnost, odgovornost, zanesljivost, samostojnost, timsko naravnanost, ljubezen do filma in spoštljiv odnos do kina.

Analitik

Direkcija Republike Slovenije za infrastrukturo ponuja delovno mesto v sektorju za investicije v železnice.

Delo v okviru projekta »Nadgradnja železniške proge Zidani Most - Celje« poteka v Mariboru in bo trajalo predvidoma do 31. decembra 2023.

Poslovodja

Za nedoločen čas je na voljo delo v kmetijski trgovini Kmetijske zadruge Ptuj.

Delo zajema vodenje in organizacijo delovnega procesa v poslovalnici, zahtevana je srednješolska izobrazba in organizacijske sposobnosti, samostojnost in doslednost pri delu ter komunikativnost.

Samostojni prodajalec

K sodelovanju za nedoločen čas vabi tudi Mercator, ki potrebuje novega sodelavca v Centru tehnike in gradnje Ormož. Obljubljajo redno plačilo in višji regres, kot ga določa kolektivna pogodba trgovine.

Delo v restavraciji s hitro prehrano

Prosto delovno mesto je na voljo še v mariborski restavraciji s hitro prehrano Šiš. Potrebujejo pomoč v kuhinji za 5 evrov na uro + malico in prevoz.

Delovna mesta v Pomurju

Prodajalec

Eurospin v svoji novi poslovni enoti v Gornji Radgoni potrebuje okrepitve. V italijanskem trgovcu ponujajo zaposlitev za nedoločen čas in povračilo za prehrano 6,12 evrov za vsak delovni dan in 0,18 evra na kilometer za prihod na delo.

Samostojni svetovalec

Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje nudi zaposlitev na projektu »Krepitev svetovalnega dela z mladimi v Zavodu Republike Slovenije za zaposlovanje«.

Dela poteka v soboški območni službi in do 30. novembra 2022. Okvirna plača znaša 1485 evrov.

Vodja nabave

Družba Paradajz, ki trži znani paradižnik Lüšt, za nedoločen čas išče šefa nabave, ki bo med drugim oblikoval nabavno strategijo skladno s cilji družbe in planom prodaje.

Zahtevana je visokošolska izobrazba prve bolonjske stopnje, izkušnje s področja nabave in znanje angleščine ter nemščine.

Prodajnik

Turistični podjetje Počitek - užitek potrebuje okrepitev na področju prodaje v Hotelu Vivat. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas za vodenje, načrtovanje in koordiniranje dela v trženju.

Direktor

Potegujete se lahko tudi za delovno mesto direktorja Razvojnega centra Murska Sobota.

Za štiriletni mandat je zahtevana 7. stopnja izobrazbe in najmanj pet let delovnih izkušenj na primerljivih delovnih mestih ter vodstvene in organizacijske sposobnosti.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice