Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za soboto, 13. aprila 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Čustva so lahko danes nihajo navzgor in navzdol, dragi oven. Kljub temu so lahko okoliščine takšne, da se zavedate, da morate v svojih odnosih postaviti boljše meje.

V vašem delu in med prijatelji lahko pride do pretiravanja ali dezinformacij ali pa ljudje pričakujejo preveč od vas, ne da bi ustrezno cenili vse, kar počnete. Sprejemanje odločitev povzroča občutek obžalovanja ali vzbuja občutek krivde, saj morda trenutno ni lahke rešitve.

Vendar pa lahko pozneje danes pride do sladke sprostitve napetosti skozi pogovore z drugimi ali pa vas lahko sodelovanje z drugimi spusti na zemljo. Težave se običajno rešijo razmeroma hitro in zapuščanje osebnih razlik za seboj je lahko opolnomočeno. Razmišljate objektivno in strateško ter ste nagnjeni k temu, da načrtujete in z optimizmom razmišljate o svoji prihodnosti.
 

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Napetosti to jutro so možne, če pritiskate na nekaj, kar ni mišljeno, dragi bik. Danes je v vaši naravi lahko intenzivna, zamišljena lastnost, zato ste nagnjeni k temu, da stvari zadržujete zase in pustite, da težave kipijo v vas!

Najraje bi mislili, da vam nihče ne more narisati oči, toda če iščete nekaj narobe, boste to zagotovo našli. Izogibajte se, da bi danes postali pretirano obsedeni z idejami, kot je težnja z manjšim napetim aspektom Mars-Pluton. Na srečo, ko dan napreduje, se je lažje razvedriti.

Morda obstaja večja potreba kot običajno po osebnem, zasebnem času in nagnjeni ste k negovanju svoje notranjosti ali notranjega sveta. Čeprav ste zdaj nagnjeni k iskanju odgovorov vase, je lahko pravi čas za pogovor in preživljanje časa z nekom posebnim. Ste v ugodnem položaju za reševanje problemov, osmišljanje preteklosti in snovanje načrtov za prihodnost. Drugi lahko iščejo vaš nasvet ali modrost.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Ni lahko ugotoviti, koliko lahko naredite danes, dragi dvojčki, zaradi česar je načrtovanje zelo zahtevno. Lahko pride do boja med vztrajanjem pri znanih metodah ali celo ljudeh in stvareh ter tem, da se potrudite, poskusite nekaj novega in se razvejate v različne smeri.

Verjetno boste našli nove načine razmišljanja o starih problemih ali nove metode, ki vam omogočajo, da ohranite najboljše od starega, a se tudi odprete novemu.

Odličen dan za odkrivanje virov, za katere niste vedeli, da jih imate, in za oživljanje starega, namesto da ga popolnoma zavržete. Danes bodite nežni in raje načrtujte strategije, kot da se preveč trudite. Drugi bodo kmalu videli vašo vizijo.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Danes vam je lahko težko slediti, dragi rak. Upočasnite, če se zdi, da drugi ne sledijo vašim zamislim. Izogibajte se dogmatizmu in dovolite, da energija kroži odprto.

Lahko se pojavi težava, da resnično veste, kaj si trenutno želite, saj ste lahko razdeljeni, zlasti glede tega, ali naj izdate skrivnost ali se pogovorite o nečem, kar vam je pri srcu. Lahko pride do neodločnosti, ko gre za intimno ali finančno zadevo, ki jo je morda bolje rešiti pozneje, ko bodo vaše predstave jasnejše.

Težave z egom lahko ovirajo zdrav odnos. Vendar ko dan napreduje, je vaša objektivnost v dobri formi. Ste bolj motivirani kot običajno, da daste vse od sebe in dosežete svoje cilje. Ohranjanje cilja na vidiku običajno prinese vašo najboljšo današnjo uspešnost.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Trenutno si nagnjen k globokemu raziskovanju stvari, dragi lev, in karkoli počneš danes, to počneš z vnemo, kot da si na misiji. Privlači vas tisto, kar je očem skrito, in še posebej razlogi, zakaj bi to lahko bilo.

Nekaj ​​nepristrasnosti je morda prav zdaj, vendar ga je težko zbrati do danes. Kljub temu bi moralo biti dovolj le, da se iz situacije umaknete, da pridobite nekaj perspektive. Lahko je dober dan, da pridete do jedra ali bistva zadeve in popravite ali ozdravite težave pri sebi in drugih.

Kasneje danes ima logično energijo, z močnim poudarkom na zdravem razmišljanju, in ste nagnjeni k temu, da naredite tisto, kar mislite, bolj kot to, kar trenutno čutite. To je ugoden čas, da svoje ideje delite z nekom posebnim.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Vaša intuicija se danes krepi, draga devica, in to, kako se odzivate na subtilne spremembe v svetu okoli vas, je lahko vir velike osebne moči, če se odločite, da jo boste dobro uporabili. Ker pa so prve polovice dneva energije nekoliko hrupne, bi vas lahko vaša povečana občutljivost preveč zlahka razočarala.

Poskusite se dvigniti nad to in pustite, da ideje tečejo. Na srečo je to danes povsem samoumevno. Pravzaprav postane odličen čas za zdravo razmišljanje in objektivnost, predvsem v zvezi z vašimi tesnimi odnosi in vašo osebno psihologijo.

Ste v fantastičnem položaju, da se o kočljivih temah pogovarjate razumno. Morda boste razvili trdne načrte in strategije na materialnem in čustvenem področju. Morda boste črpali iz izkušenj in modrosti, ki vam bodo koristili na številnih področjih življenja.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

V vaših odnosih danes lahko pride do izrazitega pomanjkanja sinhronosti, zato je potrebna potrpežljivost, draga tehtnica. Če razmišljate o svojih današnjih interakcijah na globlji ravni, boste morda skozi vaš odnos odkrili skrite vidike sebe.

Danes je vaša narava intenzivna in to vam lahko pomaga, da se osredotočite, ali pa vas popolnoma vrže s poti. Zdi se, kot da vas drugi opazujejo in opazijo, težava pa je morda v tem, da bi od vseh dni raje zbledeli v ozadju! Medtem ko bi se lahko na posameznih mestih vrteli, ko dan napreduje, postane zelo enostavno osredotočiti se na nič in zaznati potrebe drugih, ki jih lahko uskladite s pravo vrsto podpore.

Morda boste našli miselno zanimivo dejavnost, na katero se boste osredotočili, ali pa se vam bo zdelo koristno, da vnesete več racionalnosti in logike v težavo v odnosu.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Igre moči se lahko pojavijo v odnosih z drugimi, zlasti v situacijah ena na ena, dragi škorpijon. Vendar lahko vaš odnos nedvomno reši dan. Najbolje je, da se izognete ujetosti v konflikte ali izgubi nadzora, razen če ste prepričani, da bo to vodilo k boljšemu razumevanju.

Naj bo hladno in resnično, da ga lahko obrnete in dosežete rezultate. Ta strategija postane veliko bolj obvladljiva, ko dan napreduje. Pravzaprav postane vaše razmišljanje še posebej jasno in objektivno. Ker je Merkur še vedno retrograden, trenutno ni priporočljivo večjih ukrepov naprej.

Vendar pa je čisto v redu za nekaj pomembnega razmišljanja. Morda boste razmišljali ali sami razmišljali o tem, kako bi bolje upravljali in organizirali svoje vsakdanje življenje in rutine. To je pravi čas za iskanje bolj zdravega ravnovesja med delom in igro.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Interakcije so danes lahko nekoliko težavne, dragi strelec, saj lahko čutite, da vas okoliščine in ljudje upočasnjujejo. Posledica je lahko nepotrpežljivost, ki bi lahko ogrozila priložnost, da se intelektualno pohvalite, vendar le, če to dovolite.

Nima smisla siliti z današnjo napetostjo med Marsom in Plutonom. Žice se lahko križajo prav zdaj. Čeprav vam trenutno ni treba upočasnjevati tempa ali se plaziti z drugimi, se lahko odločite, da boste neodvisno delali na tem, kar želite storiti. Vendar pa vam bo kasneje danes dobro uspel izraziti svoje ideje in občutke.

To lahko velja tudi za razmerje ali romanco, saj ste nagnjeni k analizi in razvrščanju svojih občutkov. Pogovori ali misli so lahko izostreni. Pravi čas je, da vidite, kako se vzorci nedavnih idej in idej o izkušnjah uspešno združujejo.
 

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Čeprav je doseganje dobre ravni miru in harmonije danes za vas pomembnejše kot običajno, dragi kozorog, so ljudje lahko na trnih. Če se boste lahko domislili načinov, kako potešiti svojo radovednost in enako močno potrebo po tem, da bi bile stvari tihe in preproste, boste imeli veliko bolj zadovoljujoč dan.

Vaša sposobnost posredovanja in sklepanja kompromisov je prav tako ključna in se lahko šteje za darilo. Majhno je tveganje, da bi se izgubili, če bi bili prav zdaj preveč ustrežljivi, saj je pravi čas, da pretehtate možnosti in upoštevate stališča drugih, kar bo uravnovesilo vaše življenje.

Zlasti ko dan napreduje, je večja verjetnost, da bo napetost popustila. Logika in objektivnost ponavadi prevzameta. Pridete v dober položaj, da razmišljate progresivno in najdete odlične rešitve za vprašanja, ki vas mučijo že nekaj časa. 

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Nagnjeni smo k temu, da naredimo več stvari kot v prvem delu dneva, dragi vodnar. Čeprav vaš trud zaenkrat morda ne bo prepoznan, veste, da ste dobro opravili in to je najpomembnejše. Ustvarjanje reda iz kaosa bi lahko bila tema dneva, in če zdaj zasedate drugo mesto, vedite, da je to le začasno.

Če ste v dvomih, se posvetite nečemu, za kar veste, da morate storiti, nato pa se vrnite k svoji odločitvi nekoliko bolj osveženi in manj obremenjeni. Ko dan napreduje, je z vami dobra energija za urejanje stvari.

Ste izjemno bistri in pogovori lahko pridejo do kraja. Morda boste lahko rešili konflikt ali prišli do zadovoljivega zaključka v zvezi s službeno zadevo. Morda boste sklepali kompromise in majhne spremembe, da bi se bolje prilagodili potrebam in načrtom ljudi, ki so vam dragi.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

V prvem delu dneva bi se lahko počutili kot preobremenjeno vezje, drage ribi, a preden pregorite, naredite korak nazaj, ocenite svojo situacijo in nekoliko upočasnite tempo. Bodite previdni pri tem, kako se izražate, ne le pri izbiri besed, ampak tudi pri manirah.

Lahko se počutite pod pritiskom, da bi sprejeli odločitev ali naredili spremembe, vendar je morda najbolje, da upočasnite ali počakate, da boste bolj 'obveščeni' in se počutite bolj jasni. Poskusite nadzorovati impulze, da bi ukrepali prenagljeno. Drugi morda pritiskajo na vaše gumbe ali pa premalo cenijo vse, kar počnete, kar je lahko frustrirajoče.

Vsekakor pa prideš na svoj račun. Ko dan napreduje, boste v odličnem položaju za pripravo rešitev ali načrtov, povezanih predvsem z denarjem in poslom. Lahko ste bolj objektivni glede svojih praktičnih zadev kot običajno.

Starejše novice