Roberta Cromeansa, ki je ikona frizerske industrije, šov men, odrski umetnik, znan po svoji inovativnosti in karizmi, je spremljala soproga Mary.
Med obiskom v Sloveniji se je menda zaljubil v prelepo Ljubljano in obljubil, da se bosta z ženo še vrnila.

Na Gospodarskem razstavišču se je ravno končal tradicionalni sejem Beauty Forum – Hair Forum, ker je zadnji dan sledil tudi atraktiven frizerski šov, kjer je vsem dobro znani ljubljanski frizerski mojster Mitja Sojer – Mič na odru gostil svetovno znanega odrskega umetnika, 'show mena' in slovitega frizerja Roberta Cromeansa, rojenega Škota, ki s soprogo Mary živi v ZDA, kjer ima verigo svojih frizerskih salonov v San Diegu, Las Vegasu in Tulsi ter zaseda mesto globalnega umetniškega in poslovnega direktorja podjetja John Paul Mitchell Systems.

Podjetnik Tomaž Leban, ameriški frizerski superzvezdnik Robert Cromeans in ljubljanska frizerska ikona Mitja Sojer – Mič.

Več kot 250 frizerjev je navdušeno pozdravilo prihod Roberta Cromeansa na oder, ki je s svojo značilno ekstravaganco in neobičajnimi tehnikami prikazal striženje pričeske s pomočjo svojega ikoničnega klobuka. 

»Robert je ikona frizerske industrije, šov men, odrski umetnik, znan po svoji inovativnosti in karizmi. Zelo sem vesel, da sta z ženo Mary združila moči s priznano ekipo vrhunskih frizerjev Mič Styling Art Teama, posebej za frizerski dogodek, ki je očaral občinstvo ter prikazal umetnost in kreativnost, ki opredeljujeta frizerski poklic,« je povedal ponosni Mitja Sojer – Mič. 

Sledil mu je odlično ubran tim izjemnih koloristov - Matjaž Okorn, Katja Marolt in Marija Milosavljević ter ameriška gostja Mary Cromeans, ki so podelili svojo kreativnost in modne trende v tehnikah barvanja in možnostih barvanja, obiskovalce pa so navdušili navdušil s svojo strastjo in ljubeznijo do barv in tehnikami barvanja, ki niso le lepe na pogled, ampak tudi nosljive in uporabne pri vsakodnevnem delu v salonu. 

Na Gospodarskem razstavišču je potekal sejem Beauty Forum – Hair Forum, kjer smo videli združitev talentov, ekstravagance, strasti in modnih frizerskih trendov.

»Trende pri barvanju danes narekujejo družbena omrežja, kot sta Instagram in TikTok. Tudi profesionalne barve seveda sledijo tem trendom ter ponujajo vedno nove barvne nianse in izdelke za barvanje las, ki frizerjem pomagajo, da zadovoljijo vse želje svojih strank. 

Koloristi so tako na odru prikazali popolne barvne transformacije,« je komentiral ameriški frizerski zvezdnik Robert Cromeans, ki se je med obiskom v Sloveniji menda zaljubil v prelepo Ljubljano in obljubil, da se bosta z ženo Mary še vrnila.

Komentarji (1)

LAHEJ MAHOVNIK (ni preverjeno)

Če bi mene tako ostrigel bi ja jaz malo "predelal"...

Starejše novice