Balkanska glasbena diva Sendiah je Luki Dončiću za rojstni dan posnela pesem z naslovom #77.
Pevka Senidah izdala pesem #77 v čast Luki Dončiću, ki danes praznuje rojstni dan.

V svetu glasbe in športa je nastal edinstven preplet, ko je priljubljena pevka Senidah izdala pesem posebej za rojstni dan enega najboljših košarkarjev na svetu, Luke Dončića. Pesem je simbolično naslovila #77, po številki, ki jo Luka nosi na dresu ekipe Dallas Mavericks.

Senidah, ki je znana po svojem edinstvenem vokalu in močnih, emotivnih besedilih, je s pesmijo #77 pokazala svoje občudovanje do 'čudežnega dečka' Luke Dončića, ki prav danes praznuje 25 let. 

Kot je priznala balkanska glasbena senzacija, zvezda Senidah, je bila inspiracija za pesem Luka sam. Pri objavi videospot na portalu YouTube pa je pripisala: »Vse najboljše mišica! Oče Saša Dončić te ma rad!« 

Slavljenec dneva Luka Dončić je za 25. rojstni dan dobil glasbeno presenečenje, ki mu bo zagotovo všeč.

Kar samo pomeni, da je imel pri nastanku pesmi 'prste zraven' tudi nekdanji košarkar, Lukov oče Saša Dončić. Senidah je s to pesmijo pokazala, da je glasba močno orodje za izražanje občudovanja in podpore, hkrati pa je postavila nov mejnik v povezovanju kulture in športa. Luka Dončić, ki je že postal ikona na košarkarskem parketu, je zdaj dobil tudi svoje mesto v svetu glasbe, s pesmijo, ki odmeva njegovo številko in talent.

Komentarji (1)

KONAN (ni preverjeno)

Poznam jih kar nekaj, ki bi pred njim "padle v telemark"...

Starejše novice