Ta konec tedna na Ptuj prinaša dva odmevna glasbena dogodka ter številne kulturne dogodke.

Ta petek v Areno Campus Sava Ptuj premierno prihaja splitski glasbeni fenomen in ena izmed najbolj priljubljenih hrvaških pop skupin Dalmatino & Band Insula. Vabljeni v prekrasen ambient ob 20. uri.

V Xtime prihaja 24. marca ob 22. uri Disconnection/Technnoise s slovensko techno ambasadorko Teo Vuckovic. Ob bok se ji bodo postavili mlada didžejka Andrea Fox, Looka in Xener. Vabljeni na elektronsko plesišče!

V soboto dogajanje za vso družino

Osnovna šola Hajdina vabi na Lego delavnico - robotika za otroke s pričetkom ob 9. uri. Z najmlajšimi se lahko udeležite tudi Družinske joge in zvočne sprostitve v Aura Družinskem Wellness Studiu s pričetkom ob 10. uri.

Galerija Luna vabi na voden ogled razstave Ludvika Pandurja ob 11. uri.

Mestni kino Ptuj vabi na dogodek Z dojenčkom v kino za materinski dan: Lunana. Projekcija se bo pričela ob 13. uri. V Mestnem gledališču Ptuj lahko ob 19.30 obiščete predstavo Jaše Jamnika, Čudež.

Če želite izvedeti, kakšne so najnovejše modne smernice pa obiščite Pomladno modno revijo v QCentru Ptuj ob 17.30.

V nedeljo v Lenartu številna znana glasbena imena

Športna dvorana Lenart vabi na dogodek Moč glasbe nas združuje ob materinskem dnevu.

Dovolite, da vas ponovno popeljejo nazaj v mladost v čase največjih glasbenih uspešnic z gosti Alenom Islamovićem, Vladom Kalemberjem, Jurico Pađenom, Indiro, Rok'n'Bandom, Damjanom Murkom in s številnimi drugimi. Pričnejo ob 18. uri.

Za drugo aktualno dogajanje spremljajte koledar dogodkov na Ptujinfo.

Preberite še

Starejše novice