Foto: Mediaspeed
Priljubljena zasedba Grupa Vigor je nedavno izgubila člana Žareta. A kljub temu pridejo v Markovce.

Žarko Marinović Žare, član Grupe Vigor, je umrl zaradi posledic koronavirusa. Novica je zaokrožila 14. oktobra, ko se je od dolgoletnega člana poslovila zasedba skupine. 

»Dragi naš Žare, HVALA ti za vsa ta leta čudovitega prijateljstva. Za zmeraj boš ostal v naših srcih,« je zapisala skupina. 

Nastopiti bi morali v Markovcih

Le dan po razglasitvi tragične izgube pa bi morala Grupa Vigor nastopiti v Markovcih. Iz priljubljenega lokala La Siesta so objavili, da koncert zaradi dogodka izgube odpade. 

»Kot že vsi veste je Grupa Vigor ovita v črnino. Za zmeraj nas je zapustil naš cenjeni član, kolega in pred vsem prijatelj. Žareta več ni. Upamo, da boste razumeli, da jutri v La Siesti ne bomo mogli nastopiti,« je glede dogodka znana skupina zapisala na svojem Facebook profilu. 

A že včeraj, 17. oktobra, je na družbenem omrežju Facebook presenetila nova objava priljubljenega markovskega lokala La Siesta. 

»Tokrat pa zares,« so zapisali. Tako so najavili, da Grupa Vigor vendarle prihaja na oder v Markovce. Tako bo to prvi koncert skupine v Sloveniji po izgubi svojega člana. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice