Koncert Rammstein ni samo glasen, tudi vroč je. Dobesedno (foto: press Rammstein).
V Celovcu bo gorelo. Avstrijsko mesto na slovenski meji bo dva večera gostilo največji pirotehnični koncerti šov leta.

Rammstein so prejšnji teden napovedali dodatne koncerte že skoraj dve leti razprodane stadionske turneje po Evropi, ki zdaj vključuje 31 nastopov po največjih prizoriščih Evrope.

Med dodatnimi termini se je na turnejskem urniku našel tudi drugi nastop v Celovcu, ki je namenjen avstrijski, slovenski in hrvaški publiki.

Tam bodo nastopili 26. maja, večer po prvem koncertu na stadionu Wörthersee, ki so ga avgusta 2019 razprodali v rekordnih treh urah.

Aktualna turneja največjega nemškega benda je poleti 2019 prekrižarila razprodane evropske stadione in dobila ljubkovalni naziv največjega pirotehničnega šova na svetu.

Načrtovano nadaljevanje v 2020 je bilo zaradi epidemije prestavljeno sprva v 2021, pred tedni pa v 2022, ko se množične prireditve vračajo v Evropo. Vmes so posneli nov album, ki naj bi izšel še letos.

Cene vstopnic z imenom kupca

Vstopnice za koncert gredo v prodajo danes, 19. maja, ob 15. uri preko prodajnih mest Eventim in specializiranih agencij za koncertne aranžmaje.

Vsaka bo personalizirana z imenom kupca in istovetnost imena na vstopnici se bo na vhodu primerjala z istovetnostjo osebnega dokumenta. Za najcenejšo boste odšteli 74 evrov, za najdražje nekaj več kot 140 evrov.

Kako bodo izgledali koncerti, si lahko ogledate v posnetku iz leta 2019.

Velikanska odrska konstrukcija deluje kot kulisa za film Pobeseneli Max (Mad Max), time lapse posnetek pa prikazuje sestavljanje kovinske zveri, ki jo po vsakem nastopi razstavijo in tri do štiri dni pozneje znova sestavijo.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice