Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za četrtek, 23. maja 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Današnja polna luna prinaša čustva na površje, dragi ovni. Lahko osvetli prej skrite zadeve, ki se vrtijo okoli učnih zadev, novic, pravnih zadev ali uresničitve projekta. Zamisel, na kateri ste delali, bi lahko zdaj zacvetela. S sekstilom Jupiter-Neptun, povezanim s to lunacijo, je za vas domiseln, intuitiven čas.

Vaše denarno stanje, poslovanje, občutek varnosti in raven udobja se neposredno izboljšajo. Na finance, lastno vrednost, svoje talente in vire gledate na nov način. S temi življenjskimi oddelki ste pripravljeni razmisliti o potencialih in možnostih. To je čas večjega osebnega pomena in namena na čustveni ravni in prek vašega odnosa do vašega praktičnega sveta, virov, denarja, posla in imetja.

Če ste imeli kočljive težave z denarjem, so rešitve lahko na obzorju. To je magični vpliv, ki je močan za velikodušnost in gostoljubnost. Ste v dobri formi za odpuščanje, počitek in sproščanje stresa. Izkazovanje vrste odobravanja in naklonjenosti, ki bi jo radi prejeli, je zdaj dobra ideja, saj energije spodbujajo mir in harmonijo. To je lahko tudi dober čas za intuitivno pridobivanje novih idej o ravnanju s svojimi financami, čeprav so udobni predmeti lahko bolj privlačni kot običajno!

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Današnja polna luna izvabi iz vas močna čustva in lahko spodbudi razodetje ali epifanijo, dragi bik. V vašem sektorju intimnosti in skupne rabe je to lahko potreba po nekom ali podpori, bodisi čustveni, moralni ali finančni. Razmerje moči v razmerju, dolgovi, partnerjev dohodek ali drugi skupni viri so lahko v središču pozornosti in predmet velikih čustev.

Briljanten aspekt Jupiter-Neptun se pojavlja tudi danes in je močan. Pomembni cilji in načrti za srečo, prijateljstvo in čarobno družabno življenje ali izkušnja lahko močno vplivajo. Ta čarobni vpliv vas uglasi s subtilnimi ali nezemeljskimi elementi življenja. Posledično se vaše razumevanje drugih, samega sebe in vašega namena močno poveča.

Ponuditi iskrene in pozorne nasvete, biti vir tolažbe in navdihovati druge s svojim vpogledom, lahko zdaj močno štejete. Prevladuje duh prijateljstva. Neverjetno zadovoljstvo je danes postaviti potrebe drugih pred svoje.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Današnja polna luna se pojavlja v vašem sektorju partnerstva, dragi dvojčki, in prebuja vztrajna čustva. To je lahko čas za povezovanje s pomembnim drugim na lepe načine ali za prebujanje čustev o potrebah vašega odnosa. Danes je močan poudarek na preteklosti, vendar na zelo v prihodnost usmerjen način!

Morda je v igri sinhronost, na primer nenavadno naključje, ki v vaše življenje prinese malo veselja. Povezan je z močnim vplivom, ki se pojavlja tudi danes in prinaša priložnosti, da se pomaknete proti svojim ciljem. Morda vam bo koristilo preteklo delo, dobra dela in izkušnje, zlasti v vašem poklicu.

Lahko bi prišli do sočutnega razumevanja zadev, ki so vas prej frustrirale. Na nekaterih področjih življenja se zdi čas, da opustite jezo, da lahko napredujete. Karierne zadeve so lahko posrečene, saj delujejo za vas na skrivnostne, a čarobne načine. Črpanje iz preteklih idej je lahko uspešno. Ljubezenski zapleti so trenutno lahko prijetne sorte. Čeprav vas obdaja malo skrivnosti, je vse to del paketa!

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Zaradi današnje polne lune, dragi rak, boste verjetno imeli nenaden vpogled v preteklost ali kako nekatere vidike svoje preteklosti pustiti za seboj. Zadeve v zvezi z zdravjem in delom so lahko v središču pozornosti in če ste bili nezadovoljni z delom, zdravjem ali storitvami, zdaj čutite to frustracijo v naglici s polno luno, ki osvetljuje vaše storitvene sektorje.

Pozitivno, lahko ste super motivirani, da spremenite svojo rutino, da se boste bolje počutili. Morda boste morali biti v pomoč drugim in čeprav lahko pride do težav pri usklajevanju vaših odgovornosti, se boste na koncu bolje počutili, ko boste pomagali. Čudovit tranzit Jupiter-Neptun, ki se prav tako pojavlja zdaj, izboljša vaš pogled, optimizem, občutek napredka, prijateljstva in željo po učenju, raziskovanju in odkrivanju.

Ta območja delujejo svetlejša, bolj romantična ali idilična in prijetno skrivnostna. Zdaj se dogaja nekaj naključja! Lahko vzpostavite duhovne ali duševne povezave s prijatelji preko skupnih prepričanj ali zanimivih tem, potovanj ali izobraževanja. Morda boste želeli tvegati ljubezen in prijateljstvo s prijazno gesto ali izrazom. Domišljija se poveča in morda boste našli navdih pri prijateljih in nerutinskih izkušnjah.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Družbena zadeva ali projekt lahko doseže prelomnico, dragi lev, lahko pa pride do epifanije ali preboja, ki vas motivira za spremembe. Današnja polna luna odpira vaše srce za zakopana čustva in vaše oči za situacije, ki potrebujejo vašo pozornost. Lahko je čas za obvestilo o – ali odkrivanje novih stvari, povezanih z – ljubezenskim razmerjem ali projektom, ki vam je pri srcu.

Zdaj se zgodi tudi tranzit Jupiter-Neptun in notranje spremembe se dobro odražajo na zunanjosti. To je odličen čas za podporo ali napredovanje. V svojih povezavah, ciljih in težnjah vidite romantiko, domišljijo in lepoto. Današnji vplivi vas spodbujajo, da vidite lepoto v običajnem. To je lahko čas samoodkrivanja ali subtilnih in prijetnih dogodkov v tesnem odnosu.

V položaju ste, da vidite stvari v sočutni luči, bolj kot običajno. Vaši cilji so lahko vizionarski, ko kuhate in si predstavljate nove načine, kako uresničiti stvari. Lahko pritegnete občinstvo, skupino ali osebo. Pojavijo se lahko priložnosti za iskanje dobrega.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Današnja polna luna krepi čustva, draga devica, in lahko so po eni strani izčrpavajoča, po drugi pa motivirajoča! Ta luna lahko spodbudi potrebo po premešanju vaših prioritet, saj se vaša pozornost obrne na vaš dom in notranje, osebne načrte. Povezan je s čudovitim tranzitom Jupiter-Neptun in imate povečan občutek pomena.

Partnerstvo je lahko vir navdiha, bolj verjetna pa se zdi uresničitev cilja sreče. Partnerstvo prinaša nagrade in zanimive perspektive ter izkušnje. Privlačijo vas lahkotni užitki in lahko pride do skoraj psihičnega odnosa z nekom, ki je pomemben v vašem življenju.

Privlačnost je skozi nežnost in toplino. Sočutja in razumevanja je več in zdrav odmerek tega lahko pomaga okrepiti povezanost. Prav tako je odličen čas za raziskovanje novega zanimanja ali teme. Ljubezenske zadeve lahko uspevajo, ko odprete svoje srce ali delite poglede.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

To je odličen čas za premislek o vaših globljih potrebah, draga tehtnica, saj so drugi odzivni in nekatere običajne ovire in meje se razblinijo. Današnja polna luna lahko kaže na osvetlitev zadeve, epifanijo ali kulminacijo. Ker se pojavlja v sektorju vaših komunikacij in neposrednega okolja, lahko spodbudi kar nekaj gibanja in dejavnosti v vašem življenju.

Trenutno je lahko veliko informacij, ki jih je treba sprejeti, morda opravki, ki jih je treba opraviti, roki, ki jih je treba upoštevati, vrhunec projekta ali študije ali novice, ki vas držijo na trnih. Ker se zdaj pojavlja tudi tranzit Jupiter-Neptun, je to čas navdiha glede vaših dnevnih zadev, storitev, dela ali programov dobrega počutja.

Lahko bi čutili višji namen in splošno uživanje v svojih projektih in rutinah. Bolj se zanimate za svoje psihološko zdravje in kako to vpliva na vaše fizično zdravje in morda boste prejeli nagrade na finančni in/ali intimni ravni. Čas je, da pustite, da se skrivnosti razpletajo s svojim tempom, namesto da poskušate stvari prehitevati. S tem vplivom se pokaže nežnejša stran vaše narave, drugi pa vas še posebej veselijo.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Današnja polna luna prinaša nove informacije, prelomnico ali vrhunec praktičnih zadev, dragi škorpijon. Zdaj bodo v ospredju lastniška, poslovna ali finančna vprašanja. Ta polna luna pade vzdolž osi, ki je povezana s talenti in viri, pa tudi s spolnimi in intimnimi odnosi; novi občutki ali odkritja se lahko vrtijo okoli teh stvari.

Z Jupitrom v sekstilu Neptunom ste v odlični formi za ljubezen, romantiko, ustvarjalnost in partnerstvo. Izboljšujete svoje življenje, ko se povežete s potrebo po več odtenkov, zabave in romantike v svojem življenju. Vidite, da vaše razmerje potrebuje drugačnost in vaša vera v vaše ustvarjalne rezultate, odnose ali romantično življenje se obnavlja.

Partner ali razmerje vas lahko navdihneta, da dosežete nove višine. Trenutno ste bolj intuitivni glede ljudi in še posebej občutljivi na njihova čustva. Nežen pristop prinaša nagrade. Morda boste prepoznali in cenili stvari o nekom, ki ste jih morda prej spregledali. To je čas, da se ne samo opustite, ampak da se osvobodite negativnih misli. 

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Današnja polna luna, dragi strelec, prinese vaša čustva na površje dokaj nenadoma in morda dramatično! Polna luna v vašem znamenju lahko na vaš način pritegne veliko pozornosti in lahko vzbudi kar nekaj razburjenja in dejavnosti okoli vas. Morda boste doživeli osebno razodetje ali epifanijo.

Če ste bili v teh dneh še posebej osredotočeni na odnose ali ste veliko delali za druge, boste danes zagotovo prepoznali svojo potrebo po nekaj neodvisnosti, glasu ali osebnem času. Ta lunacija se zgodi na isti dan kot močan tranzit Jupiter-Neptun in pri svojem delu se lahko počutite bolj cenjene in vredne. Lahko vas navdihne, da bolje poskrbite zase.

Tranziti vas zdaj spodbujajo, da pustite, da stvari tečejo naravno, namesto da pritiskate na določena področja svojega življenja. Morda boste uživali v neki obliki psihičnega odnosa ali komunikacije z nekom posebnim. To je pravi čas za spodbujanje miru in ravnovesja. Čudovita energija je z vami za stik s svojimi notranjimi potrebami, občutkom pripadnosti in varnosti ter družinskimi ali domačimi zadevami. Z vami je lahkotna, nežna in subtilna energija za doseganje vaših ciljev. 

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Današnja polna luna se pojavlja v vašem sektorju zasebnosti in duše, dragi kozorog, in lahko doživite pomembne sanje ali intuitivne prebliske. Če ste ignorirali svojo potrebo po odmoru, domišljiji ali počitku, vas ta luna opominja, da poskrbite za svoje čustveno zdravje! Smiselno opuščanje preteklosti lahko močno vpliva, čeprav je to proces, zato je najbolje, da z ničemer ne hitite.

Vaša intuicija ima zdaj močna sporočila za vas. Odlična energija vas spremlja tudi za širjenje obzorij z ustvarjalnimi podvigi ali uživanjem v preprostih užitkih, romantiki ali zabavah. Današnji tranzit Jupiter-Neptun ponuja čaroben čas za komunikacijo, osebne interese ali romance. Ljudi pritegnete k vam in vašim idejam, vi pa se počutite bolj svobodne v svojem samoizražanju.

Vaša domišljija se razcveti, ustvarjalno pisanje, govorjenje in druga podobna opravila pa lahko uspevajo. To je pravi čas, da razširite svoj um in se prek uma povežete z drugimi. Tranziti zdaj poudarjajo vašo sposobnost pomirjanja in zdravljenja s komunikacijo. Vaše dojemanje se prav tako poveča, kar vam omogoča razumevanje drugih na povsem novi ravni. Morda boste navdihnili druge s svojimi besedami ali uživali v interesih in projektih, ki vas zanimajo in motivirajo.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Današnja polna luna osvetljuje vaše upe in želje, dragi vodnar, in morda tudi nekaj nezadovoljstva. Prijatelji in ljubimci so lahko del slike ali katalizatorji za vaše občutke. Ta luna vzbuja veliko aktivnosti v vašem družabnem življenju. Lahko vas tudi motivira, da se lotite novega načrta ali projekta, ki je svež in razburljiv.

Pojavi se ob tranzitu Jupiter-Neptun, materialne koristi pa so lahko povezane z vašim domom, družino ali nepremičnino. Izboljšanje domačega življenja je lahko povezano z boljšim dohodkom ali odnosom do vaših stvari, denarja, lastne vrednosti in talentov. Osredotočate se na dobre stvari v svojem življenju in lahko se počutite precej radodarni, tako materialno kot čustveno.

Potovanje po poti spominov je zdaj lahko zadovoljivo. Pomagati nekomu je lahko še posebej koristno. Vnašanje več domišljije, vizije, ustvarjalnosti, topline, velikodušnosti in sočutja v enačbo je zdaj lahko čarobno. Okoliščine so lahko takšne, da je moralna podpora cenjena in potrebna.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Današnja polna luna dvigne močan fokus na vašo uspešnost, kariero, ugled ali odgovornosti, drage ribe. Te dni ste bili še posebej osredotočeni vase ali zatopljeni v svoje zasebno življenje, zdaj pa ste poklicani k dejanjem. Ta polna luna poveča vašo vidljivost in občutek, da se morate zbrati!

Ker se zgodi ob tranzitu Jupiter-Neptun, navdih iščete tudi v svojih pogovorih ali komunikacijah z drugimi. Izražanje sebe s spontanimi, zanimivimi in morda nenavadnimi dejavnostmi je lahko bogatejše. Še posebej ste lahko zadovoljni s svojimi projekti, študijami in kontakti. Vzpostavljate povezave, fizične ali duševne, ki se zdijo usodne in namenjene.

To je čas, ko se pokaže vaša sentimentalna in nežna narava, ki jo drugi cenijo in izražajo. Morda se bodo koristi verjetno pojavile zdaj prek učenja, povezovanja, komunikacije in nadaljnjega razmišljanja o stvareh. Vaša komunikacija in geste so pomirjujoče, zdravilne in privlačne. Lahko se počutite precej zadovoljni s sabo in svojimi odnosi ali trenutnimi projekti.

Starejše novice