Priljubljena voditeljica Manja Stević velja za pravo modno navdušenko, zato je tudi ponosna lastnica več unikatnih kosov.

No, po novem ima enega manj, saj so ji pred dnevi odtujili njej zelo ljubi prstan. Vedno zgovorna voditeljica Manja Stević se je s prijateljico mudila v ljubljanskem Atlantisu, kjer je na koncu ugotovila, da je v omarici pozabila svoj prstan, unikatno delo oblikovalke nakita Uršule Intihar.

»Prstan, ki ga je oblikovalka poimenovala Fire Moon Ring, sem kupila pred nekaj leti, saj sem bila v težkem obdobju, ko sem zaključevala neko veliko zgodbo v življenju, zato mi še danes predstavlja znanilca nekega novega obdobja v življenju.

To je bil moj osebni in meni ljub kos nakita. Ko sem odhajala iz Atlantisa, sem ga pozabila v omarici garderobe, a ko sem prišla nazaj ponj, ga ni bilo več.

Nekdo ga je vzel in brez slabe vesti odnesel s seboj,« je povedala pretresena Manja.

Sre, 19.6.2024
Inovativni sistemi omogočajo naravno osvetlitev tudi v prostorih brez oken. Z njimi lahko učinkovito razsvetlite temne kotičke vašega doma ali delovnega prostora.

»Ne boli me to, da sem ostala brez prstana, ampak dejstvo, da si je nekdo drznil vzeti eno tako osebno stvar nekomu drugemu. 

Ja, prstan je unikaten in nekaj posebnega, ampak denar, ki ga bo nepridiprav dobil za ta prstan, bo slej ko prej tudi izginil, karma je karma in bo poskrbela za to. 

Tej osebi bo kvečjemu prinesel nesrečo, ker je prežet z energijo druge osebe. 

Ukrasti nekaj takega je zločin in zaradi tega bo priložnostnega tatu še kako zelo teplo življenje,« še razloži voditeljica, ki je dodala, da je bilo osebje v Atlantisu zelo prijazno, pripravljeno pomagati, a da storilca za zdaj še niso našli.

Manja ob tem vsem naproša, če bi kdorkoli videl njen unikaten prstan, da jo kontaktira z informacijami.

Starejše novice