Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za petek, 23. februarja 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Merkur se danes podaja v vaš sektor zasebnosti, dragi oven, in do 10. marca ste bolj osamljeni ali pozorni. Čas je, da o stvareh razmislite bolj kot o svojem običajnem slogu potapljanja!

V tem ciklu vam lahko veliko koristijo bolj kontemplativne ali meditativne dejavnosti, raziskovanje in refleksija. V tem obdobju bi lahko bili bolj skrivnostni ali neodločni, vendar si ta čas lahko predstavljate kot cikel za dajanje prednosti mentalnemu počitku. Ne gre za to, da ne razmišljate veliko - gre za razmišljanje na različne načine.

Morda boste projekt ustavili ali dokončali dolgoročen projekt. Danes pa lahko pride do rokov v zadnjem trenutku ali številnih nepričakovanih stvari, ki jih morate opraviti, preden se lahko popolnoma sprostite.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Merkur danes začenja svoj tranzit vašega socialnega sektorja, dragi bik, in tedni, ki so pred vami, so močni za inventivno razmišljanje, sveže ideje in zanimive povezave. Še posebej ste pozorni na svoje sanje, želje, upanje in cilje glede sreče in vse bolj vas zanima, kaj drugi delajo, govorijo in mislijo.

Želite prispevati in se povezovati, sodelovanje pa prinaša nagrade v tem ciklu, ki traja do 10. marca. Ker je tudi Sonce v tem istem sektorju, je dobra energija z vami, da svoje ideale, sanje in upe delite s podobno mislečimi posamezniki. V tem ciklu se lahko porodijo nove ideje za prihodnost.

Še vedno so zelo sveži in nekatere bodo morda pozneje zavrgli, vendar trenutno poteka nekakšen proces poroda, ki je zabaven in dragocen. V prihodnjih tednih se lahko prek prijateljev, mreženja ali skupin sprožijo pomembne razprave, ideje in učne izkušnje.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Merkur se danes premakne na vrh vaše sončne karte, dragi dvojčki, in ta cikel lahko pomeni prilagajanjena načine, ki koristijo vaši karieri, ugledu, statusu ali dolgoročnim ciljem v prihodnjih tednih.

Čas je, da v svoje poklicno ali javno življenje vnesete več znanja, strokovnosti in inteligence. Ta tranzit, ki traja do 10. marca, spodbuja ciljno usmerjeno razmišljanje. Okoliščine so morda takšne, da imate zdaj večjo odgovornost pri odločanju. Vaše besede so tudi bolj vplivne in smiselno je porabiti malo več časa kot običajno za oblikovanje tega, kar želite povedati in predstaviti svetu.

V vašem življenju se lahko pojavi nova ali močnejša komunikacijska tema, zlasti delo. To je čas, ko ste precej ciljno usmerjeni s Soncem tudi na tem področju vaše sončne karte. Lahko ste v položaju, da sprejemate odločitve o življenjski poti ali karieri.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Pozitiven cikel za izmenjavo idej, učenje novih stvari in pridobivanje znanja se začenja danes, dragi rak, ko se Merkur usmeri v harmonijo z vašim znamenjem. To je odličen prehod za opuščanje manjših težav in uživanje v širši, bolj optimistični perspektivi. Do 10. marca ste še posebej nagnjeni k razmišljanju o svojem življenju z vidika daljšega pogleda.

V tem ciklu ste bolj nagnjeni k temu, da se občasno razburjate zaradi razlik v mnenjih. Morda obstaja tudi nagnjenost k pozabljanju, spregledanju ali ignoriranju nekaterih podrobnosti vsakdanjega življenja ali rutin. Če pa te stvari držite pod nadzorom, je pravi čas za učenje, raziskovanje in skupno rabo.

Ta Merkur podpira bolj tekoče komunikacije in gibanje ter je čudovit za navdihovanje navdušenja in večjo vero v prihodnjih tednih. Lahko pride do razčiščevanja zraka, ki osvobodi vaš um. Objavljanje, doseganje širšega občinstva, promocijske aktivnosti ter novi pogledi in pogledi vas izzivajo na vse prave načine. Lahko bi se počutili bolj slišane in okrepljene.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Merkur se danes premakne v vaš intimni sektor, dragi lev, in v naslednjih nekaj tednih boste zbirali najrazličnejše informacije in namige, ki ste jih pred kratkim morda zamudili. Morda pogosteje berete med vrsticami. V tem ciklu, ki traja do 10. marca, boste v občutljive, intimne ali tabu zadeve vnesli več logike in objektivnosti.

Sonce je že v tem območju vaše sončne karte in zdaj je še močnejši fokus na vaš notranji svet in tesne odnose. Obstaja lahko zanimanje za notranje spremembe, ki vplivajo na to, kako navzven pristopite k svojemu življenju. To je močno obdobje za osmišljanje nekaterih vaših navad, nagnjenj in čustvenih reakcij.

Lahko pa se odločite, da se boste ukvarjali s težavno dinamiko moči v razmerju ali drugimi zadevami skupne rabe, vključno s finančnimi težavami. Zdaj je mogoče oblikovati čudovite strategije in morda ste povsem osredotočeni na rešitev skrivnosti!

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Merkur se danes premakne v znamenje nasproti vašega, draga devica, kamor bo prehajal do 10. marca. Verjetneje je, da se boste v prihodnjih tednih posvetovali z drugimi, razpravljali o zamislih in načrtih ter iskali povratne informacije. Pogosto iščete ljudi, ki spodbujajo vaše razmišljanje ali ponujajo drugačen pogled.

Želite si intelektualnega druženja ali pa je to v tem obdobju močno prisotno. To je lahko odličen čas za nekakšno sodelovanje. Sonce že prehaja to področje vaše sončne karte, zaradi česar so partnerstva, pogajanja, kompromisi in ravnotežje močnejše teme v vašem življenju. Ste v odličnem položaju za krepitev, popravilo, izboljšanje in vzpostavljanje povezav.

Jasnost pride skozi vaše razprave. Tudi če ne upoštevate njihovih nasvetov, boste verjetno radi slišali druga stališča, preden boste prišli do zaključka. Danes, ko gremo proti polni luni v vašem znamenju, pa je poudarek na vaših osebnih načrtih in občutkih..

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Merkur danes vstopi v vaš delovni in zdravstveni sektor, draga tehtnica, in ostane do 10. marca, kar vas postavlja v popoln položaj, da ste pozorni na podrobnosti in rešite težave. V tednih, ki so pred vami, se boste naučili ali izboljšali veščine in se pogovarjali o službenih ali zdravstvenih težavah.

Organiziranje in razvrščanje sta lahko močni temi. Morda boste to obdobje izkoristili za urejanje podrobnosti svojega vsakdana. Prizadevajte si, da bi se čim bolj izognili morebitni slabosti te kombinacije, ki je vznemirjenost ali stres zaradi manj pomembnih stvari, hkrati pa ne vidite širše slike.

Vendar bolj kot običajno zdaj štejejo podrobnosti in to je dobro obdobje za urejanje in prilagoditve, ki vas bodo vrnile na pravo pot in v boljši položaj za uživanje v življenju. V tem času boste veliko bolj razmišljali o svojem delu, storitvah, zdravju in rutinah, med tem pa boste morda razvili izboljšane sisteme in metode.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Trenutni tranzit Sonca poudarja vašo potrebo po izražanju in uživanju, dragi škorpijon. Merkur danes začenja svoj tranzit vaše solarne pete hiše in spodbuja vašo ustvarjalno plat, zlasti mentalno. Do 10. marca ste v dobrem položaju, da uživate v učenju, deljenju in povezovanju. Moč vaših besed je zdaj še posebej očitna, saj prinaša nove priložnosti v vaše življenje, ustna beseda pa vam dobro uspeva.

Usmerjanje in poučevanje bosta v prihodnjih tednih lahko zelo pomembna in koristna. Lahko ste bolj ustvarjalni ali igrivi s svojimi besedami in drznejši, ko delite svoje poglede v prihodnjih tednih. V tem ciklu so lahko privlačnosti bolj intelektualne ali pa ljudi pritegnete s svojo inteligenco in duhovitostjo.

Pogovori so lahko navdihujoči. Vaše ideje so dobro sprejete, drugi pa občudujejo vašo inteligenco in duhovitost. Lahko je veliko zanimanja za samoizražanje, ustvarjalnost in hobije. Najdete svoje veselje in pogosteje delite svoje darove in talente z drugimi.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Merkur danes začenja svoj tranzit vašega doma in družinskega sektorja, dragi strelec, in verjetno boste v naslednjih tednih uživali v nekaj odkritih in toplih pogovorih. Včasih ta tranzit pomeni živahno domače življenje ali pogoste pogovore z družino in ljubljenimi. To je lahko tudi čas za oceno vaših notranjih občutkov, vrednot in povezav ali za oceno in pogajanja v domačem življenju.

V tem ciklu, ki traja do 10. marca, imate močnejši občutek za razpoloženja ali potrebe drugih. Iščete posebne trenutke ali obliže počitka in odmora od pretiranega razmišljanja in pretiravanja. V svetovnem smislu morda niste najboljši, ko gre za izražanje svojih idej in pridobivanje podpore zanje, toda na osebni ravni komunicirate z večjo lahkoto in užitkom.

Morda boste v prihodnjih tednih veliko razmišljali o tem, kaj je najboljše za vas in vaše ljubljene. Pozornost na vaše osebno življenje je zdaj prijetna prednostna naloga!

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Merkur se danes premakne v vaš sektor komunikacij, dragi kozorog, in do 10. marca ste v dobri formi za učenje, študij, povezovanje in komuniciranje. Lahko pridejo časi, ko se počutite preveč zaposleni ali morda malo razburjeni ali nemirni, da bi se resnično sprostili.

Vendar, če se boste izognili duševni obremenitvi ali stresu, boste poželi koristi tega cikla zbiranja informacij in izboljšanih povezav. V tednih, ki so pred vami, dajete tipala in se naučite veliko raznolikih, a uporabnih stvari. Zdaj se lahko lotite mentalnih nalog, čeprav verjetno v napadih, saj ste nagnjeni k delu na več kot eni stvari.

Za vas je lahko prijetno delovno in radovedno obdobje, čeprav se boste morda včasih počutili nekoliko nemirno, če si ne boste vzeli ustreznih odmorov. Lep čas je, da več pozornosti posvetite majhnim opravilom in nalogam, zaradi katerih je vse povezano in poteka gladko v vašem življenju.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Merkur se danes premakne v vaš sektor osebnih virov, dragi vodnar, in v prihodnjih tednih boste udejanjili nekatere svoje ideje in podjetja ali dodali podrobnosti načrtom. To je tudi čas za delo s svojimi talenti in njihovo praktično uporabo. V tem ciklu, ki traja do 10. marca, ste lahko spretni pri doseganju bistva.

Manj vas zanimajo dodatki, v tem času raje ohranjate stvari preproste. Ob stresu lahko pride do skrbi ali pretirane stimulacije, povezane z denarjem, imetjem in viri. Sicer pa je odličen čas za razvoj potrpežljivosti. Racionalen, logičen Merkur vam lahko pomaga drugače videti vaše finance in spodbudi nove zamisli o služenju in varčevanju denarja.

Sonce je že v tem območju vaše karte in z Merkurjem tukaj, je to praktično in razumno obdobje. To je čas za načrtovanje proračuna, dobre nakupe, iskanje poslov in delo na projektih, ki se bodo v prihodnosti obrestovali.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Medtem ko ste v zadnjih tednih pogosto zadrževali svoja opažanja zase, drage ribi, ko Merkur vstopa v vaše znamenje, hrepenite po malo več interakcije. Kljub temu je to čas, ko sprejemate več izvršilnih odločitev, manj skrbite za povratne informacije in več o tem, kaj resnično deluje za vas. V prihodnjih tednih boste morda našli priložnosti za potrebna pojasnila.

Med tem tranzitom Merkurja, ki traja do 10. marca, se vaše zanimanje za svet okoli vas – še posebej za komunikacijo z njim – večkrat poveča. To je dober čas za večjo samozavest in navdušenje nad različnimi projekti ali prizadevanji. Pravzaprav je to lahko obdobje moči na mentalni ravni.

Preteklost ste pripravljeni pustiti za seboj in imate veliko svežih idej za prihodnost. Nagnjeni ste k temu, da z močjo besed pritegnete tisto, kar želite, in ste v močnejšem položaju, da se jasno izrazite in pridobite zaveznike.

Starejše novice