Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za nedeljo, 21. aprila 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Danes zgodaj boste morda odkrili, da je pot do opolnomočenja skozi pomoč drugim, dragi oven. Bolj kot odpreš srce in več sprejmeš, boljše je življenje. Vaša sposobnost zdravljenja in razumevanja je visoka in to morda privlači druge k vam.

Vendar pa lahko z današnjim kvadratom Sonce-Pluton pride do napetosti glede vprašanj spoštovanja, lastništva ali metod, zlasti ko dan napreduje. To je lahko čas, ko so ljudje občutljivi, občutljivi in ​​obrambni ter morda ne bodo zlahka sprejeli pomoči ali vašega prispevka.

Skozi intenzivne interakcije boste morda začutili motivacijo, da ste najboljši. Dejansko lahko z nekaj poštenosti do sebe odkrijete želje, za katere niste vedeli, da jih imate.
 

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Venera se danes zgodaj poravna s Kironom, dragi bik, kar spodbuja prepričljivo željo po zdravljenju in nadaljevanju. Lahko je sprožilec ali drug močan opomin na odprto rano, morda na primer nekaj iz vaše preteklosti, za kar niste prejeli zaključka.

Samoodkritost vam zdaj lahko odpre priložnosti za ozdravitev. Vendar pa je Sonce v neskladju s Plutonom in še posebej, ko dan napreduje, se lahko pojavijo napetosti zaradi pritiskov za uspešnost ali zaradi dela ali tekmovanja.

Najbolje je, da prepoznate te stvari in se izognete skrbi. Želite iti svojo pot in se povezati s svojimi željami, vendar se lahko počutite opazovani ali začasno blokirani. Prizadevajte si, da naštejete svoje prioritete ali se pogovorite o stvareh z nekom, ki mu zaupate.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Danes zgodaj se vam lahko pokaže več hvaležnosti, dragi dvojčki. Ljudje cenijo vaše prijateljstvo, prispevek in družbo bolj kot običajno. Vendar pa lahko zakopane frustracije ali strahovi zmotijo ​​tok in vplivajo na vaše razpoloženje, ko se Sonce in Pluton izravnata.

Modro bi bilo, če bi se lotili zadev, ki ste jih pustili nedokončane, da vam krivda ne bi ovirala zdravega življenja. Filozofska nesoglasja se lahko hitro stopnjujejo! Pazite, da se preveč oklepate svojih prepričanj in običajev, če le povzročajo frustracijo.

Vzemite si čas, da se osredotočite in razmislite o boljših načinih za spopadanje z razdražljivimi situacijami, saj bodo te stvari služile vašim interesom danes in kasneje.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Priložnosti za rast, učenje in zdravljenje se danes pojavijo zgodaj, dragi rak, ko se Venera in Kiron poravnata. Ta tranzit se zgodi v sektorju vaše sončne karte, ki vlada vaši karieri, ugledu, odgovornostim in ciljem. Pravi čas je, da prepoznate potrebo po izboljšanju in rasti v svojih poslovnih dejavnostih.

Skromen pristop zdaj dela čudeže tudi za vaše poklicno življenje in ugled. Vendar pa lahko pride do napetosti, ki je najverjetneje povezana z močjo in nadzorom, ko dan napreduje. Osredotočite se na mehčanje in ublažitev svojih impulzov, tudi če je sodelovanje mamljivo. Bodite pozorni na nagnjenost k zamenjavi slutnje s strahovi, saj obstaja nagnjenost k pretirani sumničavosti ob spopadu Sonca in Plutona.

Upoštevajte, da so ljudje v trenutnih razmerah lahko temperamentni, vključno z vami! Del vas bi lahko pritegnil ali ga privlači neka raven drame, če niste v stiku s tem, kar si resnično želite.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Ker sta se Venera in Kiron danes zgodaj poravnala v vaši solarni deveti hiši, dragi lev, ste pogumnejši pri izražanju sebe. Privlačijo vas tudi stvari, ki jih je treba izboljšati, rasti in razvijati. Ljudje okoli vas so lahko katalizatorji za bolj odprte in samozavestne odnose in povezovanje.

Vendar pa so tesni odnosi in zadeve, povezane s kariero, lahko težke in obremenjene s kvadratom Sonce-Pluton, ki je tudi v igri. Skrbi lahko spodkopljejo samozavestno odločanje, ljudje pa so lahko trmasti, ko dan napreduje. Lahko je izziv obrniti drugo lice in težko je videti neposredno pot do svojih ciljev.

Razmislite o načinih, kako načrtovati svojo naslednjo potezo, namesto da si prizadevate za svoj načrt zdaj, ko so možnosti za dosego vaših ciljev začasno majhne. Sčasoma lahko delate na tem, da svoje življenje ali odnos vzpostavite v boljše ravnovesje.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Ker se Venera in Kiron danes zgodaj združita v vaši solarni osmi hiši, draga devica, se lahko pojavi priložnost, da resnično poglobite in pridete do bistva odnosa ali zasebne zadeve. To je čas za čustveno popravilo, zdravljenje in globoko razumevanje. Vendar pa se lahko zdi, da se negotovosti, zlasti ko dan napreduje, pojavijo kar od nikoder, ko je v igri kvadrat Sonce-Pluton.

To so lahko zapoznele reakcije na nedavne dogodke, če ste delali na avtopilotu in niste obdelali svojih občutkov. Pritiski za izpolnjevanje zdravstvenih in delovnih ciljev so lahko vzrok napetosti, saj želite tudi eksperimentirati z novimi idejami in projekti, vendar trenutno ne morete najti prostora za vsa svoja prizadevanja.

Izkoristite svoje rezerve samokontrole in usmerite svoje precejšnje energije v nekaj, kar vam koristi. Razmislite o poenostavitvi stvari, če ste prevzeli preveč.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Danes zgodaj se čustvene zadeve razcvetijo, čeprav se lahko med tem procesom znova odpre stara rana v razmerju, draga tehtnica. Ste odprti in radodarni, zato vas drugi privlačijo ali privlačijo. Morda nekomu pomagate pri težavah ali obratno.

Današnji kvadrat Sonce-Pluton lahko kaže na pomisleke ali nesoglasja v zvezi z denarjem in dinamiko moči, delitvijo ali stopnjo intimnosti. Odpustiti problematično področje ni enostavno. Bodite izbirčni glede tega, čemu dovolite, da trenutno zavzame osrednje mesto v vaši glavi!

Če se počutite dolžne drugim na načine, ki vas frustrirajo, ali če se zdi, da se nekdo zanaša na vas, ne da bi vam vrnil, je najbolje, da načrtujete, kako obvladati situacijo. Prizadevanje za hitro rešitev zapletene, dolgoletne težave je danes lahko frustrirajoče.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Poravnava Venera-Kiron zgodaj danes prinaša odkritosrčno in iskreno zanimanje za izboljšanje, dragi škorpijon, zlasti v zvezi z vašim delom, vsakodnevnimi rutinami, opravili in zdravstvenimi programi ali programi samooskrbe. Vendar pa je v igri tudi kvadrat Sonce-Pluton in prizadevanja za mir se lahko končajo tako, da se poskušate dokazati, kar pa nikomur ne pomaga.

Lahko pride do tekmovalnega ali napetega občutka, še posebej, ko dan napreduje, zato je najbolje, da skozi to iščete priložnosti za rast in uspeh. Samozavedanje je koristno pri kompleksnih energijah, ki spodbujajo strahove pred izgubo položaja, oznake, naslova ali osebe.

Želja po povratnih informacijah je resnična, vendar je v vašem notranjem svetu treba še marsikaj urediti in morda je priložnost za to tisto, kar danes najbolj potrebujete.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Želiš izboljšati svoje rutine, kar ti lahko pomaga v domačem življenju, dragi strelec. Venera in Kiron se danes zgodaj uskladita v vašem sektorju veselja in ta vpliv spodbuja samo-poštenost. Biti odprt in ranljiv lahko pomaga okrepiti ljubezensko povezavo ali projekt.

Vendar pa so lahko današnje energije nekoliko napete, saj je v igri tudi kvadrat Sonce-Pluton. Če vam vsakodnevne zadeve uhajajo izpod nadzora, lahko pritiski narastejo. Prav tako ste bolj občutljivi na neravnovesje moči ali ljudi, za katere se zdi, da imajo skrite namene. Ta tranzit je lahko izziv za vaše razpoloženje, vendar se lahko iz njega tudi veliko naučite.

Izogibajte se pretiranemu razmišljanju o situacijah, še posebej, če vam to ne služi dobro. Ni najboljši čas za pridobivanje prednosti. Poskusite usmeriti svojo energijo v življenje tukaj in zdaj. To je lahko čas, da se obrnete, tako da sprejmete situacijo in jo kar najbolje izkoristite. Morda bo bolje, če opazujete in varčujete z energijo.
 

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Danes zgodaj se bo morda lažje soočiti s tipično težkimi ali kočljivimi zadevami, dragi kozorog, z Venero in Kironom, ki sta poravnana na dnu vaše sončne karte. Občutki, ki so običajno težko dostopni, se lahko zdaj pojavijo, ker ste psihično odprti.

Kljub temu izražanje sebe z močjo in pozitivnostjo ni preprosto, ko dan napreduje zaradi kvadrata med Soncem in Plutonom. Ni tako enostavno sprejeti sprememb ali prijazno pustiti stvari. Pravzaprav so denar in temeljne vrednote zdaj lahko kočljive teme. Oglaševanje teme ali skrbi lahko vodi do ozdravitve, čeprav je lahko na poti nered.

Najbolje je, da se ne osredotočate na tiste stvari, ki jih ne morete spremeniti, saj bo poskus vsiljevanja težave v tem trenutku povzročil samo frustracije. Prizadevajte si biti prilagodljivi in ​​pozorni na samodejne odzive na druge ali frustrirajoče situacije. V nasprotnem primeru lahko prevladujejo strahovi pred izgubo spoštovanja ali položaja.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Z Venero v konjunkciji s Kironom danes zgodaj, dragi vodnar, lahko odprta, občutljiva in sveža komunikacija vodi do povezovanja in povezovanja z drugimi. Pogovor odpira vrata in drugi bodo morda še bolj uživali v vaših besedah ​​modrosti kot običajno.

Vendar bodite pozorni na nagnjenost k povečanju ali obsedenosti s težavami, ko dan napreduje. Sonce je danes v kvadratu s Plutonom in želite narediti stvari po svoje, kar lahko povzroči nekaj valov. Upoštevajte, da vam premočno pritiskanje in stres, ki izhaja iz tega, ne bosta pomagala.

Prizadevajte si biti blažji do sebe. Poskusite se tudi izogibati igram moči in črpanju iz starih, negativnih vzorcev odnosov. Morda se boste odločili, da boste bolje razumeli pomembne ljudi v svojem življenju in lastna čustva.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Danes zgodaj vam lahko zelo koristijo naravne ali zemeljske dejavnosti, ki obnovijo vašo povezavo s svetom okoli vas, drage ribi. Vendar se lahko pojavijo skriti občutki frustracije ali krivde in motijo ​​tok, dokler jih ne rešite.

Občutek nujnosti lahko privede do tega, da se preveč trudite ali se spopadete. Še posebej ste občutljivi na prekinitve, motnje in težavne ljudi, zato so lahko v pogovorih dvojni pomeni. Zaradi kvadrata Sonce-Pluton se lahko počutite preobremenjene s stvarmi, ki vam preprečujejo napredovanje na področjih, kjer so vaši interesi.

Izogibati se je treba razmišljanju o težavah, ki so izven vašega nadzora. Prizadevajte si, da se osredotočite na rešljive probleme v mentalnem ali mehaničnem svetu, da konstruktivno sprostite energijo.

Starejše novice