Foto: Žan Osim
Znana mariborska vplivnica, mamica in fotografinja Maša Črešnik, ki je svoje sledilce razvajala z ustvarjalnimi objavami, je čez noč ostala brez enega izmed poglavitnih virov zaslužka. Njen Instagram profil so izbrisali.

Mnogi menijo, da zaradi izbrisa oziroma deaktivacije profila na družbenem omrežju ni treba izgubljati živcev, vendar za nekatere posameznike podoba na družbenih omrežjih predstavlja vir zaslužka.

Nekatere vplivnice in vplivneži so v zadnjem času ostali brez dostopa do svojih Instagram profilov. S tem so se med drugim soočili Robert Roškar, Anja Ramšak, Jerica Zupan, Nika Vlahovič in nekatere tekmovalke iz sanjskega moškega. 

Pred časom smo poročali, da so Instagram profil iz neznanega razloga zbrisali tudi Mariborčanki in znani modni vplivnici Jasni Vale.

Še ena znana Mariborčanka ostala brez Instagram profila

Tudi Mariborčanka Maša Črešnik je zadnja leta trdno gradila svoj Instagram profil, vendar je šel ves trud kar čez noč v nič.

Kot je povedala, ji je med urejanjem objave Instagram javil, da »to ni ona«. Ker je ustvarjanje Instagram vsebine zanjo služba, je bila nad slednjim zaprepadena. »Saj se bo nekak moglo urediti, ampak lagala bi, če bi rekla, da sem ravnodušna,« je dejala. 

»Ves trud, vsi spomini, vse iz tistega profila bo izginilo in nenazadnje tudi ena taka luštna skupnost, na kateri sem gradila kar nekaj časa,« je še sporočila. 

»Maši je to služba in verjamem, kako hudo je, ko to čez noč izgubiš«

Dodala je, da se nima smisla smiliti sama sebi in že začela z objavljanjem nove vsebine na novem, nadomestnem profilu. Kot pravi, je v tem času dobila potrdilo, kako močna skupnost je na Instagramu in koliko žensk je, ki so jo brez slabe vesti podprle. 

Na Instagramu so ji podporo izkazale številne slovenske vplivnice. »Še eni krasni ustvarjalki, mamici Maši Črešnik se je zgodilo, da je izgubila profil. Pri njej boste našli toliko idej za darila, receptov, nasvetov in krasnih fotk,« je zapisala Sanja Grohar.

»Maši je to služba in verjamem, kako hudo je, ko to čez noč izgubiš. Lahko ji sledite in upam, da dobi star profil nazaj,« je še dodala. 

Starejše novice