Raziskave kažejo, da ima vsak izmed nas precej visoke možnosti, da vsaj enkrat v življenju doživi prometno nesrečo. V slednji lahko hitro nastanejo materialni stroški na podlagi materialne škode.

Lahko pa se tudi zgodi, da ste med prometno nesrečo utrpeli manj hude ali hude telesne poškodbe. Visoka odškodnina Planinšec se je v svojih letih delovanja že srečala z vsemi variacijami primerov zato dobro ve, kako pravilno postopati v posameznem primeru.

V treh dneh po nesreči obiščite zdravnika

Visoka odškodnina Planinšec se pri svetovanju svojim strankam vedno osredotoči na ustrezno in kvalitetno dokazno gradivo. Oškodovancem, ki so utrpeli prometno nesrečo tako svetuje, da v roku treh dni najprej obiščejo svojega zdravnika. Zdravniški izvid je namreč eden izmed najboljših dokazov, da je med prometno nesrečo nastala bodisi telesna bodisi duševna poškodba. V kolikor se stranke takoj po prometni nesreči obrnejo na ekipo Visoke odškodnine Planinšec, dobijo jasne in dosledne nasvete ter pomoč tako pri zbiranju dokaznega materiala kot tudi pri izpolnitvi odškodninskega zahtevka.

Prednost Visoke odškodnine Planinšec pred ostalimi konkurenti je v tem, da nudijo popolnoma brezplačno svetovanje. Poplačajo se namreč šele po tem, ko je celoten proces zaključen in so oškodovanci s prejeto odškodnino za prometno nesrečo zadovoljni.

Na kraju nesreče zberite čim več foto gradiva

Glede na to, da so oškodovanci takoj po prometni nesreči navadno pogosto šokirani, pod stresom in v strahu je še toliko bolj pomembno, da se nemudoma obrnejo na izkušene strokovnjake. Samo ravnanje takoj po prometni nesreči je izrednega pomena za izplačilo visoke odškodnine. Visoka odškodnina Planinšec svojim strankam (poleg čim hitrejšega obiska zdravnika) svetuje tudi, da v kolikor niso utrpele hudih telesnih ali duševnih posledic na kraju nesreče zberejo čim več foto gradiva, ki bo kasneje služil kot dokazni material.

Več kot je dokazov, večja je možnost za visoko odškodnino

Pomembno je tudi, da dosledno izpolnijo evropsko poročilo o nesreči (to naj vsebuje natančne in točne podatke) in pokličejo policijo v kolikor sumijo da je soudeleženec pod vplivom substanc. Vsi ti koraki so ključni pri določanju zneska odškodnine. Več kot je dokaznega gradiva večja je možnost, da bo izplačilo odškodnine za prometno nesrečo ustrezno visoko.

Naslednji pomemben korak je izpolnitev odškodninskega zahtevka. Visoka odškodnina Planinšec svojim strankam dosledno pomaga pri zbiranju informacij o izpolnjenih pogojih za pridobitev odškodnine, okvirnemu izračunu odškodnine, vodenju celotnega postopka od vložitve zahtevka do konca, svetovanju na strokovnem področju odškodninskega prava, pritožbah na sodišču ali vložitvi odškodninske tožbe ter pripravi odškodninskega zahtevka.

Ker Visoka odškodnina Planinšec verjame v dobro sodelovanje in želi doseči maksimalno zadovoljstvo strank se vsakemu primeru posebej posveti do potankosti. Več informacij o tem kako ravnati, rešenih primerih in druge koristne informacije dobite na njihovem blogu.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice