V skupini Mercator so objavili razpis za prodajo nepremičnin po vsej državi. Na seznamu so tudi tri stanovanja na Ptuju.

Na seznamu nepremičnin družbe Mercator za prodajo se je tokrat znašlo 19 nepremičnin po vsej Sloveniji: stanovanj, poslovnih stavb in zemljišč. Med njimi so tudi tri stanovanja na Ptuju, zemljišče v Zgornjem Dupleku in poslovna stavba v Murski Soboti.

Ogled nepremičnin je možen po predhodnem dogovoru. Pogoj za sodelovanje na dražbi je plačana varščina v višini 10 odstorkov izhodiščne cene nepremičnine.

Pisne ponudbe je treba oddati priporočeno po pošti ali oddati v vložišču do vključno 24. junija 2020. Naslov in ostale informacije so na voljo na tej spletni povezavi.

Prodajalec si sicer pridržuje pravico, da brez vsakršne odškodninske odgovornosti začeti postopek zbiranja ponudb do sklenitve pogodbe kadarkoli ustavi. Prav tako se prodajalec lahko odloči, da v primeru prejema več ponudb za nakup posamezne lokacije izvede postopek pogajanj.
 

Takšne so izhodiščne cene ptujskih stanovanj

Na Ptuju bo Mercator prodal tri stanovanja. Stanovanje na naslovu Rimska ploščad 1 ima skupno površino 81,50 kvadratnega metra, a se prodaja le v deležu, ki znese 19,86 kvadratnega metra. Stanovanje je oddano v najem za nedoločen čas in za neprofitno najemnino. Izhodiščna prodajna cena je 25.000 evrov.

Rimska ploščad 1

Stanovanje na Rimski ploščadi 22 se prodaja v celoti in meri 44,40 kvadratnega metra. Stanovanje je oddano v najem za nedoločen čas in za neprofitno najemnino. Izhodiščna prodajna cena je 36.000 evrov.

Rimska ploščad 22

Stanovanje na Trubarjevi ulici 7 meri 48,40 kvadratnega metra in se prodaja v celoti. Oddano je v najem za nedoločen čas in za neprofitno najemnino. Izhodiščna prodajna cena je 44.000 evrov.

Trubarjeva ulica 7

Naprodaj tudi nepremičnini v Zgornjem Dupleku in Murski Soboti

Na Mercatorjevi dražbi se bosta znašli še dve nepremičnini na severovzhodu države. V Zgornjem Dupleku bo Mercator prodal 235 kvadratnih metrov veliko zemljišče. Izhodiščna prodajna cena je 16.000 evrov.

V Murski Soboti bo Mercator prodal poslovno stavbo na Industrijski 7. Stavba meri 793 kvadratnih metrov. Pripadata ji še dve zemljišči v skupni izmeri 1.983 kvadratnih metrov. Izhodiščna prodajna cena znaša 349.000 evrov.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice