V začetku leta smo predstavili 15 zgodb izjemnih posameznikov, ki ste jih lahko podprli s svojim glasom med 23. februarjem in 4. marcem.

Med vsemi, ki so podprli heroje korone, smo v uredništvih sodelujočih spletnih medijev izžrebali štiri srečne nagrajence.

Nagrade pokroviteljev Lidl Slovenija, Radenska in Loterija Slovenije prejmejo Anja Predikaka, Tjaša Kozic in Berta Fende.

Radenska podarja vsakemu petnajst paketov njegove najljubše pijače, ki jo polni, Lidl Slovenija darilno kartico v vrednosti 30 evrov in Loterija Slovenije paket srečk

Glavna nagrada - mobilni telefon Xiaomi Redmi 9

Glavno nagrado, mobilni telefon Xiaomi Redmi 9, ki ga podarja Telemach, pooblaščeni prodajalec BTC Murska Sobota pa prejme Bernarda Barbarič.

Heroj korone z najštevilčnejšo podporo bralcev je postal Tim Baumkirher, ki prejme predplačniško kartico VISA Nove KBM v vrednosti 500 evrov, petnajst paketov najljubše pijače, ki jo polni Radenska in darilno kartico v vrednosti 30 evrov podjetja Lidl Slovenija. Tim bo preizkusil tudi srečo s paketom srečk, ki ga podarja Loterija Slovenije.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice