Slika je simbolična (foto: Bobo).
Iz podjetja Lidl Slovenija so sporočili, da zaradi neustreznosti izvajajo odpoklic enega od njihovih izdelkov. Za kateri izdelek gre?

Mikado distribucija in Lidl Slovenija obveščata potrošnike o odpoklicu izdelka Kania Ajvar blagi, 350 gramov proizvajalca Kania, zaradi neznačilnega videza in konsistence ta senzorično ni ustrezen.

V odpoklic je zajet izključno izdelek Kania Ajvar blagi, 350 gramov z rokom uporabe do 31. avgusta 2026 in LOT številko L2326310107. Ostali izdelki niso zajeti v odpoklic.

Omenjeni izdelek je bil naprodaj pri podjetju Lidl Slovenija, kjer so izdelek takoj umaknili iz prodaje. Kupci ga lahko vrnejo v katerokoli Lidlovo trgovino. Kupnino bodo dobili povrnjeno tudi brez predložitve računa.

Podjetji Mikado Distribucija in Lidl Slovenija se vsem kupcem opravičujeta za nastale nevšečnosti.

Vir: Lidl Slovenija

Komentarji (1)

RINTAČ (ni preverjeno)

V Lidl več ne hodim, ker nenehno kolobarijo z lokacijami posameznih artiklov in tako nikoli nič ne najdem. Pred časom sem masovno kupoval Tonic. Sedaj ga že pol leta nimajo. So pa uvedli oviro na vstopu na parkirišče. Obnašajo se, kot da so gospodarji na slovenski zemlji. Hvala lepa. Me tam več ne vidijo.

Starejše novice