Izjemno nizkoštevilna ponudba robotskih kosilnic v Lidlovih trgovinah je močno razjezila kupce. Kako odgovarja Lidl?

Kot smo poročali včeraj, je bilo v Lidlovih trgovinah že zjutraj pestro, saj je kupce obnorela prodaja robotskih kosilnic Parkside.

Gre za robotsko kosilnico Parkside, ki je idealna za travno površino do 1000 kvadratnih metrov, ima pa tudi močan pogon zadnjih koles za terene z vzponom do 25 stopinj. Kosilnica pa je (bila) na voljo za 299,99 evrov.

Veliko kupcev jeznih in razočaranih

Že pred odprtjem Lidlovih poslovalnic so se pred zaprtimi vrati poslovalnic po celotni Sloveniji nabrale dolge vrste ljudi, ki pa so ob prihodu v trgovino naleteli na prazne police.

Kot je poročalo več kupcev, je bila v večino Lidlovih trgovinah po Sloveniji na voljo zgolj ena kosilnica, v nekaterih pa dve.

Kupci so bili zaradi majhnih količin ponudbe robotskih kosilnic zelo jezni: »V Mariboru je bila tudi samo ena na trgovino. Sem bil že pred odprtjem tam, pa vseeno nisem dobil. Če so vedeli, da ne dobijo večje zaloge, sploh ne bi rabili delati reklame

Nekatere razočarane stranke so slabo voljo stresale tudi na prodajalke in prodajalce.

Ponudbo robotskih kosilnic bodo v prihodnje prilagodili

Lidl Slovenija je zdaj za uredništvo pojasnil, zakaj je bila zaloga robotskih kosilnic tako nizka: »Kljub skrbnemu načrtovanju v nekaterih primerih povpraševanje preseže količino nekaterih izdelkov. Izdelek, ki ga omenjate, smo imeli v ponudbi prvič

»Na podlagi tokratnega zanimanja za ta izdelek, pa bomo lahko ponudbo v prihodnje prilagodili. Koliko jih je trenutno še na voljo v posamezni Lidlovi trgovini lahko kupci poizvejo preko infofona – naše službe za pomoč kupcem,« so pojasnili v odgovoru.

Kupcem se opravičujejo za nevšečnosti

»Vsem svojim kupcem se opravičujemo za nevšečnosti, povpraševanja pa smo že posredovali odgovornemu oddelku, da jim bo v pomoč pri načrtovanju naslednje akcije,« so dodali.

Nekateri kupci, ki jim je uspelo do tako močno zaželene kosilnice vendarle priti, pa poročajo o težavah s povezovanjem kosilnice na aplikacijo. 

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
BUDALA (ni preverjeno)

To dajo v reklamo samo zato, da te navučejo v trgovino, da potem kaj kupiš, če si že tam. Ampak jaz ne nasedam...

Starejše novice