Foto: Nogometni klub Aluminij
Napad rdeče-belih bo po prihodu te okrepitve še močnejši.

Nogometni klub Aluminij iz Kidričevega je pridobil drugo okrepitev poletnega prestopnega roka. Jaka Bizjak prihaja iz lendavske Nafte, s klubom pa se je dogovoril za dveletno sodelovanje. 

Bizjak je svojo pot pričel v celjskem Šampionu, od koder ga je pot vodila v Šmartno, nato k velenjskemu Rudarju ter v sosednjo Avstrijo. 

V Avstriji je igral za Kirchbach, po petih letih pa je postal član ptujske Drave, od koder je januarja 2019 prestopil k Nafti. 

V dosedanji karieri ima tako 24 prvoligaških nastopov, v katerih je dosegel en zadetek. Na drugoligaških zelenicah je nabral kar 118 nastopov in dosegel 53 zadetkov. 

»Želel sem se preizkusiti v prvi ligi, v svoji karieri sem recimo temu imel že priložnost, ampak takrat prave priložnosti za igro nisem dobil. Za prestop v Kidričevo je prevladala predvsem moja želja po tem, da zaigram v najvišjem rangu slovenskega nogometa. Mislim, da bi lahko ekipi pomagal tudi z mojimi izkušnjami. Seveda, se tudi jaz lahko v novem okolju marsikaj naučim, a prepričan sem, da bom s trdim delom na treningih upravičil zaupanje strokovnega vodstva, ob tem pa upam, da bom svoje predstave kronal s čim več zadetki, ter tako poskrbel za čim več lepih trenutkov kidričevskega nogometa,« je ob prestopu povedal 30-letni napadalec. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice