Foto: Nogometni klub Aluminij Kidričevo
Dosedanji vodja nogometne šole Mladen Dabanovič in Nogometni klub Aluminij Kidričevo sta se sporazumno dogovorila za prekinitev pogodbe.

Mladen Dabanovič je kot bivši slovenski nogometni reprezentant v Kidričevem opravljal kar nekaj funkcij. Velik pečat je pustil kar v dveh nogometnih ekipah, članih in mladincih.

Funkcije nekdanjega vodje nogometnega kluba

V Nogometnem klubu Aluminij Kidričevo je Mladen Dabanovič nazadnje zraven vodenja nogometne šole vodil še selekcijo kadetov. Še pred tem je bil glavni trener vratarjev v članski ekipi, prav tako pa je bil tudi pomočnik trenerja članske ekipe.

Nogometni klub zapušča z lepimi spomini

V svojem zadnjem intervjuju za rdeče-bele je Mladen Dabanovič poudaril, da Kidričevo zapušča z lepimi spomini, ob vsem pa je najbolj vesel, da je kar nekaj nogometašem, uspelo tudi v članskem nogometu, tako v prvi ligi kot v tujini.

»Zares dolgo obdobje za mano v Kidričevem, prav tako se vsaj zame končuje tudi zelo lepo obdobje. Najbolj vesel sem, da je kar nekaj članom nogometne šole Aluminija, uspel preboj v članski nogomet, da so nastopili tako v Prvi Ligi, nekateri tudi v tujini. 

Delo, ki sem ga opravljal, je zares zahtevno, vedno sem želel biti korekten, tako do vseh mladih nogometašev kot do staršev, a verjamem, da sem naredil tudi kakšno napako, vendar nikoli namerno. Vedno sem skušal delovati v dobro otrok in kluba. 

Zahvaljujem se vsem trenerjem, s katerimi sem deloval, vsem staršem, sodelavcem, in predvsem vsem nogometašev, ki so kadar koli stopili skozi vrata kidričevskega kluba.«

Starejše novice