Slovenska ekipa Goat Story, ki je na Kickstarterju zaslovela s kavno skodelico Goat Mug, se veseli še enega uspeha. Tokrat so na Kickstarterju za kavni mlinček Arco zbrali skoraj milijon evrov.

Na globalni platformi za množično financiranje je slovenska ekipa Goat Story zaključila s kampanjo za mlinček Arco in s pomočjo 3011 podpornikov zbrala 962.599 evrov

Ob začetku kampanje je bil njihov cilj zbrati 50.000 evrov, a so ga kaj kmalu presegli. Ekipa Goat Story napoveduje, da bodo podporniki svoje nove mlinčke za kavo prejeli letos poleti.

Kakšna kava vam diši danes?

Arco mlinček ni le navaden kavni mlinček. »V Arcu smo želeli združiti uporabniško izkušnjo električnega mlinčka s kakovostjo in vsestranskostjo ročnega mlinčka,« je na strani projekta na Kickstarterju zapisal vodja dizajna Luka Pirnat

Za vse ljubitelje kave, od ekstra fino mlete turške kave do bolj grobo mlete kave. Mlinček omogoča kar 180 različnih načinov mletja kave, zato si vsakič lahko pripravite malo drugačen napitek. 

Ekipo, ki je ustvarila kavni mlinček Arco, pred tem pa skodelico Goat Mug, s katero so leta 2014 zasloveli Kickstarterju in zbrali več kot 450.000 dolarjev, poznamo tudi po trajnostnih stekleničkah Equa. 

Za blagovno znamko EQUA in Goat Story stojita ustanovitelja in uspešna slovenska podjetnika Anže Miklavec in Stella Korošec.

Starejše novice