Vir: 112 PTUJ
Voznik je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal izven vozišča, zaradi česar se je vozilo nekajkrat obrnilo na streho. Sopotnik se je huje poškodoval, voznik pa je med potjo zapustil reševalno vozilo in odšel neznano kam.

Sinoči ob 20.19 so bili policisti Policijske uprave Maribor obveščeni o prometni nesreči v Majšperku. Policisti Postaje prometne policije Maribor so pri ogledu ugotovili, da je 43-letni voznik osebnega avtomobila peljal po regionalni cesti Preša v smeri Majšperka. 

Izven naselja Breg je zaradi neprilagojene hitrosti zdrsnil desno izven vozišča, kjer se je vozilo nekajkrat obrnilo na streho, na kar je obstalo na levem boku. Odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,59 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. 

Voznik in 46-letni sopotnik sta bila odpeljana v Splošno bolnišnico Ptuj na pregled. Za sopotnika je bilo ugotovljeno, da je utrpel hudo poškodbo, voznik pa je že med potjo v Splošno bolnišnico Ptuj, zapustil reševalno vozilo in odšel neznano kam

Zoper povzročitelja bodo spisali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice