Slika je simbolična.
Ormoški policisti so obravnavali več pomembnejših dogodkov.

Policisti Policijske postaje Ormož so med preteklim koncem tedna obravnavali več pomembnejših dogodkov. 

V petek, ob 7.52, je oškodovanec na policijski postaji prijavil zlorabo plačilne kartice na spletu.

Nekoliko kasneje, ob 9.40, so bili ormoški policisti obveščeni o nesreči pri delu v gozdu. Poškodovanec je sam iskal zdravniško pomoč v ormoškem zdravstvenem domu in nato ptujski bolnišnici. Utrpel je lahko telesno poškodbo. Opravljen je bil ogled kraja. Tuja krivda je bila izključena. Sledi poročilo na okrožno državno tožilstvo.

V poznih urah, ob 20.40, so v naselju Hardek kontrolirali kolesarja. Ugotovljeno, da je vozil kolo v cestnem prometu pod vplivom alkohola, alkotest je pokazal 0,60 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja in izdan plačilni nalog

V soboto prometna nesreča, ujeli vinjenega voznika

V soboto, ob 00.39, so v naselju Senešci kontrolirali voznika osebnega avtomobila. Ugotovljeno, da je vozil osebni avtomobil v cestnem prometu pod vplivom alkohola, alkotest je pokazal 0,32 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja, začasno odvzeto vozniško dovoljenje in izdan plačilni nalog.

Ob 8.03 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s samo udeležbo izven naselja Ivanjkovci. Vozniku je bil na kraju izdan plačilni nalog zaradi nepravilne strani vožnje.

V popoldanskih urah, ob 16.09, so bili obveščeni o kršitvi javnega reda na travniku v naselju Podgorci. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog. 

V nedeljo obravnavali dve prometni nesreči

V nedeljo, ob 14.14, so v naselju Miklavž pri Ormožu obravnavali prometno nesrečo II. kategorije v kateri je bil udeležen voznik motornega kolesa. Opravljen je bil ogled ter ugotovljeno, da je voznik zaradi neprilagojene hitrosti padel po vozišču. Vozniku izdan plačilni nalog.

Kasneje, ob 14.27, so obravnavali prometno nesrečo na parkirnem prostoru v naselju Hardek. Opravljen je bil ogled kraja prometne nesreče ter povzročitelju izdan plačilni nalog.

Ob 17.22 so v naselju Ormož kontrolirali vznika osebnega avtomobila. Ugotovljeno je bilo, da vozi pod vplivom alkohola, alkotest je pokazal 0,56 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Začasno mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, prepovedana nadaljnja vožnja ter izdan plačilni nalog.

Komentarji (1)

Imela (ni preverjeno)

Čim več alkohola budale

Starejše novice