Slika je simbolična (Vir: Policijska uprava Kranj).
Na območju Policijske postaje Ormož je prišlo do prometne nesreče, v kateri je voznik zaradi nepravilnega prehitevanja trčil v drugo vozilo.

Policisti Policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v zadnjem dnevu obravnavali nekaj izstopajočih dogodkov.

Ob 13.05 so bili ormoški policisti obveščeni o prometni nesreči I. kategorije, v kateri je voznik zaradi nepravilnega prehitevanja trčil v drugo vozilo. Na kraju je patrulja ugotovila, da oba voznika in vozili izpolnjujeta pogoje za udeležbo v cestnem prometu, zato so odstopili od ogleda in izdali obvestilo o odstopu.

Nekaj minut kasneje, ob 13.15, so imeli v postopku voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola in brez vozniškega dovoljenja. Vozniku je bilo zaseženo vozilo in zoper njega podan tudi obdolžilni predlog.

Ormoški policisti so nato ob 16.20 imeli v postopku voznika mopeda, ki je vozil pod vplivom alkohola. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Ne nazadnje so policisti ob 19.55 začasno odvzeli vozniško dovoljenje vozniku osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola. Kršitelju je bila prepovedana nadaljnja vožnja in izdan plačilni nalog.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice