Slika je simbolična.
Ormoški policisti so v preteklem dnevu obravnavali več pomembnejših dogodkov.

V torek, 2. avgusta, so ormoški policisti obravnavali več pomembnejših dogodkov. V jutranjih urah, ob 9.03, so bili obveščeni o prometni nesreči z gmotno škodo v Ormožu. Udeleženi sta bili dve vozili, povzročitelju pa je bil izdan plačilni nalog. 

Popoldne, ob 13.21, je patrulja ustavila 71-letnega voznika mopeda, ki je vozil vozilo pod vplivom alkohola. Napihal je 0,52 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Začasno so mu odvzeli vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo in izdali plačilni nalog. 

Nekaj ur kasneje, ob 16.53, so policisti kontrolirali voznika mopeda, ki je napihal 0,44 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniku so prepovedali nadaljnjo vožnjo in izdali plačilni nalog. 

V večernih urah, ob 18.42, je patrulja kontrolirala voznika osebnega avtomobila. Vozniku so odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,40 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniku so proti potrdilu začasno odvzeli vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo in izdali plačilni nalog. 

V nočnih urah, ob 22.42, je patrulja kontrolirala državljana Nemčije, kateremu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti. Rezultat preizkusa je pokazal 0,40 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Tujcu so začasno odvzeli vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo in izrekli globo. 

V zgodnjih jutranjih urah, ob 6.40, so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru. Na kraju so kršitelju izdali plačilni nalog. 

Starejše novice