Vir: Facebook skupina Radarji v Pomurju (K. V.)
Policijska uprava Murska Sobota je sporočila nove podrobnosti tragične nesreče na Goričkem.

Konec meseca oktobra smo poročali, da je prišlo 27. oktobra, malo po 20. uri, do hude prometne nesreče na relaciji Krašči - Cankova, v kateri je umrl 70-letni voznik osebnega vozila.

Zapeljal iz vozišča in umrl

Nesreča se je po prvih navedbah Generalne policijske uprave zgodila, ko je 70-letni voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri naselja Krašči proti Cankovi.

Izven naselja Domajinci je v levem ovinku zapeljal naravnost na bankino in nato v jarek, kjer je trčil v nabrežino. Vozilo se je nato obrnilo na desni bok in streho. Voznik je na kraju nesreče umrl.

Kljub temu pa so nato policisti Policijske postaje Murska Sobota začeli še s podrobnim preiskovanjem okoliščine prometne nesreče.

Zdaj so znane nove podrobnosti. 

Voznik umrl naravne smrti

Kot so sporočili pomurski policisti, je šlo za prometno nesrečo IV. kategorije, zaključili pa so jo kot dogodek.

»Iz Oddelka za patologijo Univerzitetni klinični center Maribor smo bili obveščeni, da je bilo s sanitarno obdukcijo ugotovljeno, da je bil vzrok za smrt v prometni nesreči naravna smrt.

Policisti bomo prometno nesrečo zaključili kot dogodek s poročilom na Okrožno državno tožilstvo Murska Sobota,« je pojasnila Suzana Rauš, predstavnica za odnose z javnostmi na Policijski postaji Murska Sobota. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice