Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v času od petka do nedelje obravnavali nekaj pomembnih dogodkov.

V petek, ob 6. uri, zjutraj so bili policisti obveščeni o prometni nesreči prve kategorije. Patrulja je na kraju ugotovila, da je voznik zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča zapeljal z vozišča. Pri tem je nastala manjša materialna škoda na vozilu. Policisti so zadevo zaključili z odstopom od ogleda.

V soboto, ob 20.48, so s strani anonimnega občana prejeli prijavo glede motenja počitka z glasno glasbo. Patrulja je na kraju zaznala glasnejšo glasbo, katero pa je kršitelj takoj ugasnil ob prihodu policistov, zato so mu izrekli opozorilo po zakonu o javnem redu in miru.

Istega dne so bili ob 21.18 obveščeni o kršitvi javnega reda in miru z izrečenimi grožnjami. Patrulja je na kraju kršitelju izdala plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru.

Kot zadnje je Policijska postaja Ormož v nedeljo, ob 11.30, obravnavala kaznivo dejanje »ogrožanje varnosti«. Po zbranih obvestilih bodo na pristojno okrožno državno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice