Slika je simbolična.
Minuli konec tedna so imeli policisti Policijske postaje Ormož polne roke dela.

Ormoški policisti so v petek, 12. marca, ob 17.45 osumljencu kaznivega dejanja izrekli prepoved približevanja določeni osebi.

Nekoliko kasneje, ob 20.47, so policisti zaradi vožnje pod vplivom alkohola vozniku osebnega avtomobila začasno odvzeli vozniško dovoljenje, mu prepovedali nadaljnjo vožnjo in izdali plačilni nalog.

Prejeli skupino ilegalnih pribežnikov

Ob 21.40 so odredili pridržanje kršitelju, ki je vozil osebni avtomobil pod vplivom alkohola. Zoper kršitelja bo na pristojno sodišče skupaj z njegovim vozniškim dovoljenjem podan obdolžilni predlog.

V soboto, 13. marca, so ormoški možje v modrem, ob 12.32 obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

V istem dnevu so obravnavali tudi skupino ilegalnih pribežnikov, ki so bili prijeti pri ilegalnem prestopu meje iz Slovenije v Avstrijo. Po končanem postopku so tujce vrnili Hrvaški, od koder so ilegalno vstopili v Slovenijo.

Vozil pod vplivom alkohola in brez vozniškega dovoljenja

V nedeljo, 14. marca, ob 10.30 so ormoški policisti zasegli osebni avtomobil vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zoper osebo pa bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče. Prav tako so kršitelju izdali plačilni nalog, saj je vozil pod vplivom alkohola.

Ob 18.40 so na glavni cesti v naselju Mihovci pri Veliki Nedelji obravnavali prometno nesrečo I. kategorije. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v osebni avtomobil. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Starejše novice