Policisti storilce še iščejo ...

Poročali smo, da je v središču Murske Sobote sinoči prišlo do glasnega spopada dveh skupin posameznikov, ki je za sabo pustil razbito gostinsko opremo in krvave sledi. 

Neuradno naj bi bi obračunala skupina domačinov in skupina mlajših moških, ki prihajajo z mariborskega območja. 

Zdaj so incident potrdili še policisti, ki razkrivajo nekatere dodatne podrobnosti incidenta.

Pretepli goste, poškodovali inventar in odšli pred policijo

Policisti so zdaj sporočili, da so bili včeraj, 22. julija, ob 23.36, obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na terasi lokala na Trgu zmage v Murski Soboti.

Kot so ugotovili policisti, je neznana skupina po predhodnem besednem sporu napadla goste lokala. Ob prihodu policistov na kraj so neznani storilci kraj že zapustili. 

Posamezniki iz neznane skupine so poškodovali inventar lokala in dve osebi. Po prvih ugotovitvah gre za lažje telesne poškodbe. Na kraju so bili prisotni tudi delavci nujne medicinske pomoči, kateri so oskrbeli poškodovana, ki sta nato sama poiskala zdravniško pomoč v Splošni bolnišnici Murska Sobota, so pojasnili na Policijski upravi Murska Sobota.

Kot so še poudarili soboški policisti, nadaljujejo z zbiranjem obvestil v smeri storitve kaznivega dejanja povzročitve lahke telesne poškodbe in poškodovanja tuje stvari.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice