Slika je simbolična.
Na kraju nesreče so oškodovance oskrbeli reševalci.

Ob 17.45 je v naselju Grajenščak v občini Ptuj kombinirano vozilo zapeljalo v obcestni jarek, od koder se je odbilo nazaj na cesto in obstalo na boku.

Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Ptuj in Grajena so s tehničnim posegom rešili osebo iz vozila, odklopili akumulator, nudili pomoč reševalcem pri oskrbi treh poškodovancev, nevtralizirali iztekle motorne tekočine ter zavarovali in razsvetljevali kraj nesreče.

Poškodovance so na kraju oskrbeli reševalci Nujne medicinske pomoči Ptuj, ena poškodovana oseba pa je bila prepeljana v SB Ptuj.

Osebno vozilo zapeljalo v zaščitno ograjo

Ob 17.58 je na podravski avtocesti na razcepu Draženci v občini Hajdina osebno vozilo zapeljalo v zaščitno ograjo.

Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Ptuj so zavarovali kraj nesreče in na poškodovanem avtomobilu odklopili akumulator, poroča Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje.

Komentarji (2)

MMurko (ni preverjeno)

110 na uro skozi ovinke v grajenščaku se pač ne pelješ, lol. Upam, da bodo dolgo okrevali

Renata (ni preverjeno)

Nisem veliko na cesti, vendar zadnje čase opažam, da se ljudem neznansko mudi. Vozijo zelo neprevidno, ne spoštujejo predpisov, znakov, ostalih udeležencev. Prehitevajo v škarje, prevozijo rdečo luč, jemljejo prednost. Včasih si tu in tam videl kakšnega divjaka, sedaj pa jih je vse več. Strašljivo.
Policija bi morala poostriti nadzor prometa in zvišati kazni.

Starejše novice