Slika je simbolična.
Iščete stanovanje ali hišo? Nekaj nepremičnin na Ptuju in okolici bo v prihajajočih tednih mogoče kupiti na spletnih dražbah.

Enostanovanjska stavba na Ptuju

Na dražbi bo mogoče kupiti polovični delež stanovanjske hiše, ki stoji na naslovu Finžgarjeva ulica 28 in je bila zgrajena leta 1978. Obsega klet, pritličje in mansardo. 

Dostop je zagotovljen po asfaltni javni cesti. Oddaljenost od središča mesta je manj kot dva kilometra. 

Vrednost nepremičnine znaša 63.000 evrov. Izklicna cena na prvi spletni javni dražbi znaša 44.100 evrov in se povečuje za najmanj 4000 evrov.

Poslovni prostori in zemljiška parcela ob Termah Ptuj

Na dražbi bo mogoče kupiti tudi nepremičnino, ki je od kompleksa Term Ptuj oddaljena okoli 600 metrov. Obsega gostinski in delno nedokončan objekt ter pripadajočo stavbno zemljišče.

Parcela je po prostorskem načrtu opredeljena kot stavbno zemljišče, kjer je predvideno za območje turistične dejavnosti. Nahaja se na trikotni parceli med cesto in reko Dravo. 

Dostop je iz asfaltiranje javne lokalne ceste. Stavba je bila zgrajena leta 1997. Je zidana, pritlična in z lesenim ostrešjem. Stavba je v obliki črke U. Vzhodni del stavbe predstavlja notranji bife, sanitarije in skladišča. Osrednji del objekta predstavlja nedokončan prostor. Na zahodnem delu je trakt, ki prav tako ni dokončan. 

Vrednost nepremičnine je ocenjena na 161.500 evrov. Izklicna cena znaša 113.050 evrov in se povečuje za najmanj 200 evrov.

Vir: Sodnedražbe.si

Stanovanje v večstanovanjski stavbi v Središču ob Dravi

Zemljišče in objekt v celoti ležijo v stanovanjsko-kmetijskem območju naselja Središče ob Dravi. Stanovanjska stavba iz leta 1830 ima obnovljeno streho in fasado. Dostop je po javni asfaltni cesti. Parkirišča so ob objektu. 

Stanovanje številka dve, ki je predmet dražbe, se nahaja v pritličju objekta. Kletni prostori so slabo vzdrževani. Ogrevanje je centralno na radiatorje in peč na trdo gorivo. Stanovanju ne pripada nobeno lastno parkirišče. 

Vrednost nepremičnine znaša 68.150 evrov. Izklicna cena na prvi spletni javni dražbi znaša 47.705 evrov in se povečuje za najmanj 1000 evrov.

Trisobno stanovanje v središču Maribora

Na spletni dražbi bo mogoče kupiti stanovanje v prvem nadstropju poslovno-stanovanjskega objekta, ki se nahaja v mariborskem mestnem središču, natančneje na Ulici Slovenske osamosvojitve 5.

Stanovanje obsega 85,70 kvadratnih metrov uporabne površine. Parkirišča so urejena na javnih parkirnih mestih in podzemnih garažah v neposredni bližini. 

Objekt je bil zgrajen leta 1973, v objektu je dvigalo, ki je bilo obnovljeno pred tremi leti. Stanovanje je trisobno in ga sestavljajo predprostor, kuhinja z jedilnico, dnevna soba, ločene sanitarije, dve sobi in balkon. Ogrevanje stanovanja je centralno, s priklopom na skupno kotlovnico. 

Stanovanje je srednje vzdrževano, delno potrebno obnove. K stanovanju pripada uporaba kletnih prostorov in souporaba skupnih prostorov. 

Vrednost nepremičnine je ocenjena na 164.00 evrov. Izklicna cena znaša 115.000 evrov in se povečuje za najmanj 1000 evrov.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

ffra-ffra (nepreverjen)

Ne bom ničesar kupil, ni po mojih pričakovanjih !

Starejše novice