Slika je simbolična.
Imate doma puloverje, ki ste se jih že naveličali? Za brezplačno ter do okolja in družbe odgovorno osvežitev zimske garderobe prihaja izmenjava oblačil in modnih dodatkov »Jaz tebi - ti meni«. Ob tem lahko izmenjate tudi stare božične okraske.

Center interesnih dejavnosti Ptuj organizira dogodek menjave lepo ohranjenih kosov oblačil, obutve in modnih dodatkov za hladnejši del leta. Ker se bližajo prazniki, bodo v praznično vzdušje odeli tudi tokratno izmenjavo in si izmenjali še božično-novoletne okraske.

»Zagotovo si se že naveličal/a kakih svojih starih okraskov, ki ti že leta krasijo smrečico ali stanovanje. Zakaj bi pozabljeni samevali v zaprašeni škatli – prinesi jih na izmenjavo, morda se pa kdo zaljubi prav vanje! Namesto da svoje nove okraske kupiš v trgovini, jih morda najdeš na izmenjavi in jih domov odneseš brezplačno,« so zapisali organizatorji. 

Priložnost za izboljšavo starih oblačil z unikatnim potiskom

A to še ni vse. Organizatorji pripravljajo tudi delavnico tiska na tekstil: »Z nami bo s svojo tiskarsko prešo modna oblikovalka Nina Holc.« 

Obiskovalci si bodo tako lahko na navadno majico ali vrečko odtisnili zanimiv motiv in domov odnesli še en unikaten kos garderobe.

Izmenjava bo potekala v soboto, 3. decembra, od 10.00 do 13.00. Udeležba je brezplačna.

Oblačila naj bodo čista in lepo ohranjena, še naprošajo na Centru interesnih dejavnosti. Več informacij si lahko preberete tukaj.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice