Foto: Mestna občina Ptuj
Tudi letos so podelili nagrade Javne agencije za varnost prometa.

Javna agencija za varnost prometa vsako leto podeli posameznikom, društvom, podjetjem, zavodom, združenjem ali drugim organizacijam za njihov prispevek k varnosti v prometu podeli bronasti, srebrni ali zlati znak, jubilejno plaketo ali svečano listino. 

Letos se je županja Nuška Gajšek s sprejemom v mestni hiši zahvalila nagrajencem. Nagrajenci so bili prepoznani po svojem izjemnem prispevku k varnosti prometa. 

Letos nagrajeni Ptujčani in biotehniška šola 

Srebrni znak javne agencije sta prejela Robert Brkič, vodja medobčinskega redarstva, in Silvester Vogrinec. Srebrni znak pomeni, da sta vsaj tri ali več let uspešno delala na področjih varnosti v prometu. 

Zlati znak je dobila Kristina Pšajd, sicer tudi vodja Društva proti mučenju živali Ptuj. Zlati znak pomeni, da je deset ali več let uspešno delala na področjih varnosti v prometu. Zlati znak se lahko podeli tudi za izjemne uspehe. 

Letošnja prejemnica svečane listine je Biotehniška šola Ptuj. Svečana listina se podali posameznikom ali organizacijam za izreden prispevek za večjo varnost v prometu.

Starejše novice