Prečesali smo nepremičninski portal nepremicnine.net in poiskali najcenejša stanovanja, ki so trenutno naprodaj v Mariboru.

Predstavljamo šest najcenejših stanovanj v Mariboru, ki trenutno iščejo kupca.

Garsonjera v mestnem središču za 30 tisoč evrov

Na Trubarjevi ulici je naprodaj garsonjera, ki meri 13 kvadratnih metrov. Je v tretjem nadstropju starejše večstanovanjske zgradbe, ki je bila zgrajena leta 1800.

V mestni četrti Koroška vrata naprodaj enosobno stanovanje

Stanovanjski objekt, ki je bil zgrajen leta 1900, se nahaja v neposredni bližini srednjih šol in fakultet. Leta 2007 so obnovili fasado, leta 2009 pa zamenjali okna.

Stanovanje, ki je naprodaj za 37 tisočakov, je veliko 29,7 kvadratnih metrov in se nahaja v prvem nadstropju objekta. 

Stanovanje zajema kuhinjo z jedilnico in dnevni prostor. Sanitarije so na hodniku. Stanovanje nima kopalnice. Ogrevanje stanovanja je z električnim radiatorjem, možna je kurjava tudi na trdo gorivo.

Enosobno stanovanje na Studencih za 41 tisočakov

V obnovljeni večstanovanjski stavbi na Limbuški cesti je naprodaj enosobno stanovanje, ki meri 33 kvadratnih metrov. Stanovanju pripada tudi klet in parkirno mesto za eno vozilo. 

Lokacija stavbe omogoča hiter dostop do centra mesta, avtoceste, vrtca, trgovin. Stanovanje je v polkleti, bivalni prostori imajo okna. Obstaja tudi možnost nakupa dodatnega lastniškega parkirnega mesta.

Prenovljena in opremljena garsonjera na Taboru

Za skoraj 42 tisoč evrov je naprodaj garsonjera blizu Univerzitetnega kliničnega centra Maribor. Stavba je bila zgrajena leta 1958, garsonjera je obnovljena in ima novo opremo, a ta ni vključena v ceno. Parkiranje je omogočeno ob bloku, so v oglasu zapisali prodajalci. 

Garsonjera, ki je velika 19,30 kvadratnih metrov, ima skupno kopalnico in stranišče, ki so jo deli še z eno stranko.

Garsonjera v Zrkovcih za 43 tisočakov

V Zrkovcih se nahaja garsonjera v velikosti 22,1 kvadratnih metrov, ki se prodaja z vključeno opremo.

Garsonjera ima kuhinjo, dnevno bivalni prostor, kopalnico s tušem in stranišče. V bližini je avtocestni odsek za smer Ljubljana in Avstrija.

Manjše stanovanje v Radvanju naprodaj za 51 tisočakov

Garsonjera se nahaja v drugem nadstropju stanovanjskega bloka, v Spodnjem Radvanju v neposredni bližini Trgovskega centra Mercator. Stanovanje je primerno za posameznika ali pa za mlajši par. Možnost parkiranja pred blokom je zagotovljena.  

Šola, vrtec, zdravstveni dom, lekarna in avtobusna postaja so v neposredni bližini in dosegljivi peš. V bližini stanovanja je tudi veliko možnosti za rekreacijo, saj je športni park Tabor oddaljen le nekaj minut.

Stanovanje obsega 21,4 kvadratnih metrov bivalne površine, pripada mu klet, ki meri 3,00 kvadratne metre.

Starejše novice