Slika je simbolična.
Prečesali smo nepremičninski portal nepremicnine.net in poiskali najcenejša stanovanja, ki so trenutno naprodaj na Ptuju.

Predstavljamo najcenejša stanovanja na Ptuju in v okolici, ki trenutno iščejo kupca.

Enosobno stanovanje v hiši iz leta 1880 za dobrih 33 tisočakov

Na obrobju mesta Ptuj je naprodaj enosobno stanovanje v večstanovanjski hiši. Gre za večje stanovanje, ki meri 106,9 kvadratnih metrov, od tega je 72,20 kvadratnih metrov bivalne površine. Stanovanje je lahko vaše za 33.450 evrov. 

Stanovanje obsega predprostor, veliki dnevni prostor s pogledom na ptujski grad in Pohorje, kuhinjo z jedilnico, kopalnico in shrambo. Stanovanju pripada tudi drvarnica in skupna zelenica na dvorišču, kjer je urejeno parkiranje.

Stanovanje ni opremljeno in je potrebno dokončanja renovacije. V stanovanju so bila leta 2016 zamenjana okna, protivlomna vhodna vrata ter položena keramika v kopalnici, ki jo je treba dokončati.

Trisobno stanovanje v bližini bolnice za 45 tisočakov

Gre za samostojno stanovanje v drugem nadstropju dvostanovanjske hiše, ki mu pripadajo kletni prostori ter neizdelana mansarda. Stanovanje, ki meri 159 kvadratnih metrov, obsega dve spalnici, dnevno sobo, kuhinjo, jedilnico, kopalnico s staniščem, kurilnico in dva balkona.

Iz stanovanja je skozi kurilnico prehod na balkon in potem v mansardni del hiše, ki ni dokončan.

Stanovanju pripada tudi fizično ločena zunanja površina, in sicer vrt, prostor za druženje s pokritim predelom in zunanjim kaminom ter bazen. Streha je bila popolnoma obnovljena leta 2015.

Trisobno stanovanje v središču Cirkulan za 47 tisoč evrov

Naprodaj je mansardno trisobno stanovanje v dvostanovanjski hiši, ki je velikosti 94 kvadratnih metrov. Skozi skupni vhod in skupni hodnik v pritličju se vstopa na stopnice, po katerih se pride pred vhodna vrata v mansardno stanovanje.

Stanovanju pripada klet, ki meri 12 kvadratnih metrov in garaža. Pred garažo je podaljšana streha za še en avto. Stanovanju pripada še dvorišče in še ena parcela preko dovozne poti, na kateri je postavljena lesena uta.

Obnovljeno stanovanje v središču Ptuja za 75 tisoč evrov

Triinpolsobno stanovanje je bilo obnovljeno in se prodaja z vključeno opremo. Nahaja se v četrtem nadstropju večstanovanjskega objekta in meri 69,5 kvadratnih metrov.

Ravno po hodniku se nahaja kopalnica in shramba, desno je dnevna soba in kabinet, levo pa kuhinja z jedilnico in spalnica. Iz dnevne sobe se ponuja izredno lepi razgled na stari del Ptuja in cerkev Sv. Jurija. 

Na dvorišču je možno tudi parkirati. Lokacija je odlična za vse, ki si želijo bivati v centru mesta, saj je se stanovanje nahaja v bližini tržnice, občine, upravne enote, banke in trgovin.

Starejše novice