Vir: Databox
Podjetje Databox je prejemnik naziva Inspiring Workplace.

Tehnološko podjetje Databox iz Ptuja, ki svojim strankam ponuja platformo za poslovno analitiko, je prejemnik naziva Inspiring Workplace.

V času, ko delovna kultura vse bolj vpliva na zadovoljstvo in produktivnost zaposlenih, Databox izstopa kot zgled navdiha. Letos se je uvrstilo med 25 najboljših delovnih okolij v Evropi in prejelo priznanje »Top 25 Inspiring Workplaces Award«.

Nagrajena so bila podjetja po celem svetu

Organizacija Inspiring Workplace Awards nagrajuje podjetja po vsem svetu, ki so ustvarila izjemna delovna okolja, usmerjena v ljudi.

Nagrade že več kot desetletje priznavajo ekipe z izstopajočo delovno kulturo, v kateri se ljudje počutijo cenjene, slišane in motivirane za rast in razvoj.

Izbor je odprt podjetjem vseh velikosti in panog, pri čemer so sodelujoči ocenjeni glede na šest meril: kultura in namen, vodstvo, dobro počutje zaposlenih, vključenost, ter glas in izkušnja zaposlenih.

Ob bok velikanom

Databox se je na letošnjem izboru postavil ob bok stotinam uglednih podjetij, kot so Mastercard, Swift, Carta in Delta Electronics ter se na lestvici najboljših 25 uvrstil na 18. mesto.

Priznanje poudarja Databoxovo večletno investicijo v grajenje kulture, v kateri so v ospredju inovativnost, sodelovanje in rast zaposlenih, so zapisali v svoji izjavi za javnost. 

Gre za prispevek vseh zaposlenih

Njihovo delovanje je nenehna investicija v ustvarjanje okolja, ki vzbudi navdušenje in spodbuja kulturo rasti in razvoja med člani ekipe. Njihova ekipa za razvoj ljudi in kulture (People & Culture) je bila letos prav tako nagrajena z navizom HR ekipa leta 2024.

Ob prejemu priznanja Databox izpostavlja skupni prispevek vseh zaposlenih k oblikovanju izjemnega delovnega okolja, kar potrjuje njihovo zavezanost svojim osnovnim vrednotam ter napoveduje nadaljnjo prihodnost, ki bo v ospredje še naprej postavljala svoje ljudi.

Vir: Databox

Starejše novice