Foto: Pivo & Burger Fest
Pivo in Burger Fest se bo letos prvič oglasil na Ptuju.

Že to soboto bo po ptujskih ulicah slastno dišalo, na svoj račun pa bodo prišli predvsem ljubitelji piva in slastnih burgerjev na sto in en način.

Kosila v soboto nikar ne kuhajte, raje se odpravite v mesto na slasten burger, pekli jih bodo med 11.00 in 22.00 uro. 

V soboto se bodo tako na Ptuju predstavili domači pivovarji in specialisti za burgerje. Obiskovalci se bodo lahko obrnili h klasikam, torej kozarcu dobro ohlajenega ležaka, nazdravili poletju z osvežilnim kislim pivom ali kozarcem beer spritza, se poglobili v bogate okuse staranega piva ali pokoketirali s kakšno noviteto, denimo ameriškim konceptom smash burgerja, vsekakor pa našli tisto ravno pravo kombinacijo zase.

Vse jedi in pijače bodo postrežene v povratni in biorazgradljivi embalaži. 

Kdo nam bo kuhal in stregel?

Burgerje bodo pekli Gostilna in pivnica Stari pisker, Punkt, Kuhinja Krušič, Mangoop burgers 'n' stuff, 7 Burger, Dnevni bar pr'Mrtinet, Super hrust, Food Point, Pri babici Marici, O'mami Burgers, Birdie Foodielab in slaščice iz Atelier Karim. 

Po pivo pa k stojnicam Green Gold Brewing, Reset Brewery, Tektonik Kraft Pivovarna, Bevog Brewery, Time Brewery, Frizi Beer, J&B Vinoteka z beer sptizzem in drugimi osvežujočimi napitki ter dodatna stojnica s ponudbo piv različnih slovenskih pivovarjev. 

Starejše novice