Od včeraj v Mariboru in na Ptuju zaradi obnovitvenih del na cestah velja nekoliko spremenjena prometna ureditev.

Kot so sporočili iz Policijske uprave Maribor, je včeraj popoldne in danes zjutraj ob obnovah starega ptujskega mostu prihajalo le do krajših zastojev, zaradi česar se je nekoliko podaljšal čas potovanja, dlje časa trajajočih prometnih zastojev pa policisti niso zaznali. Kljub  temu  bodo  še naprej spremljali situacijo.

Na Ptuju bodo v prvih dveh tednih prisotni  v  neposredni bližini krožišč na Ormoški cesti pri trgovini Mercator  in  neposredno pred Puhovim mostom. Z medobčinsko redarsko službo je  dogovorjeno, da bodo urejali in nadzirali promet na desni strani Drave. Promet bodo nadzirali in urejali tudi v času prometnih konic v jutranjem in popoldanskem  času. 

Če je le mogoče, naj vsi tisti udeleženci, ki prihajajo z  desne  strani  reke  Drave,  vozila  pustijo  na  parkirnih  prostorih v neposredni  bližini  Term,  Zadružnega trga in Ulice ob Dravi, ter naj se v center odpravijo peš, oziroma naj se vozijo po prometno manj obremenjenih cestah, pozivajo policisti.

Vsem prometnim udeležencem policisti svetujejo, da se pravočasno odpravijo na pot, oziroma izkoristijo druge alternativne prevoze. Pozivajo tudi, da so ob preusmeritvah cest in zastojih strpni. Spoštujejo naj cestno-prometne predpise in naj bodo posebej pozorni na začasno prometno ureditev, prometno signalizacijo za označitev cestne zapore ter preusmeritve po obvoznih cestah.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice