Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Knjižničar

Osnovna šola Franceta Prešerna Maribor išče knjižničarja, ki bo skrbel za knjižnično gradivo, izvajal pedagoško delo za učence, spremljanje njihovega dela, jih motiviral za branje ter jih uvajal v uporabo knjižnico ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja izobraževalne znanosti in izobraževanja učiteljev.

Pomočnik slaščičar

Podjetje za proizvodnjo sladic in sladoleda Lušta išče pomočnika slaščičarja za pripravo slaščic.

Za prijavo je potrebna nižja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Vodja sektorja informatike

Javno podjetje Mariborski vodovod išče vodja sektorja informatike.

Delovne naloge vključujejo vodenje in organizacijo dela s področja poslovne in tehnične informatike, definiranje, razvoj in testiranje programske opreme, vzdrževanje in dopolnjevanje obstoječih aplikacij, odpravljanje programskih napak pri prekinitvah obdelav, pomoč in svetovanje uporabnikom aplikacij ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja elektrotehnike in energetike ter triletne delovne izkušnje.

Hlevar

Konjeniški klub Urh Bauman išče v Mariboru hlevarja za delo s konji. 

Delovne naloge vključujejo čiščenje hlevov, vodenje konjev s pašnika in na pašnik ter urejanje jahališča.

Za prijavo je potrebna osnovnošolska izobrazba ter enoletne delovne izkušnje, potreben pa je tudi izpit za traktor. 

Vodja produkcije

Lutkovno gledališče Maribor išče vodjo produkcije.

Delovne naloge vključujejo nadzor in koordinacijo izvedbe dodatnega umetniškega programa zavoda, oblikovanje časovnic in nadzor nad realizacijo, sodelovanje z zunanjimi umetniškimi sodelavci in usklajevanje dela, samostojno programsko usklajevanje sodnega stolpa, sodelovanje s sodelavcem za stike z javnostmi in promocijo pri nagovoru medijev ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja glasbe, plesa in uprizoritvene umetnosti ter dvoletne delovne izkušnje

Psiholog

Zdravstveni dom Ptuj išče psihologa.

Od njega pričakujejo, da samostojno izvaja opravila s področja psihodiagnostike, individualne in skupinske psihoterapije oziroma rehabilitacije v okviru strokovne usposobljenosti, vodi predpisano strokovno dokumentacijo, aktivno izvaja zdravstveno vzgojo ter prosvetno delo iz svojega področja.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja psihologije ter dvoletne delovne izkušnje.

Čistilka

Osnovna šola Videm išče čistilko za dnevno ter generalno čiščenje notranjih prostorov in okolice šole.

Za prijavo je potrebna osnovnošolska izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Učitelj matematike in fizike

Osnovna šola Juršinci išče učitelja za poučevanje matematike, tehnike in tehnologije na predmetni stopnji.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Pisarniški referent

Center za socialno delo Spodnje Podravje išče pisarniškega referenta za upravljanje z dokumentiranim gradivom, izvajanje administrativnih del, vodenje evidenc ter pripravo poročil.

Za prijavo je potrebna srednja strokovna ali splošna izobrazba s področja ekonomije ter šestmesečne delovne izkušnje.

Delovna mesta v Pomurju

Voznik avtobusa

Avtobusni promet Murska Sobota išče voznika avtobusa za prevoz potnikov z avtobusom, pobiranje voznine in izdajanje vozovnic, pomoč potnikom, pisanje potne dokumentacije, polaganje gotovine, opravljanje obračunov, tankanje in čiščenje vozila ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba, vozniško dovoljenje D, C in B kategorije ter enoletne delovne izkušnje.

Monter otroških igral

Podjetje Vojcles išče v Murski Soboti monterja otroških igral.

Delovne naloge vključujejo izdelavo ter montažo otroških igral in urbane opreme za javne površine.

Za prijavo je potrebna nižja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Delavec v rastlinjaku

Podjetje Grede Tešanovci išče delavca v rastlinjaku. Delovne izkušnje vključujejo čiščenje rastlinjaka, iznos rastlinske mase in substrata ter pripravo rastlinjaka za novo sezono.

Za prijavo ni potrebna določena izobrazba, tudi delovne izkušnje niso zahtevane.

Kuhar

Osnovna šola Sveti Jurij išče kuharja.

Delovne naloge vključujejo kuhanje obrokov, izdajanje hrane, sprejemanje ter shranjevanje živil, pomoč pri sestavi jedilnikov, skrb za čistočo kuhinje ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Servisni svetovalec

Podjetje za prodajo avtomobilov Ferdinand Posedi išče v Murski Soboti servisnega svetovalca.

Delovne naloge vključujejo sprejem strank, naročilo materiala, garancijska dela, reševanje reklamacij, terminsko planiranje, cenitev škodnih primerov in podobno.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja tehnike ali motornih vozil, ter dvoletne delovne izkušnje.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice