Ptujčan Aleš Lubec (Hooligan Tattoo) in Dejan Marič (Tattoo Dejan Slovenia) iz Lipe v Prekmurju v Ljubljani ustanavljata nov tatu studio, ki bo združeval tetoverje iz celotne Slovenije.

Poznavalci tetoverske scene v Sloveniji brez dvoma poznajo imeni Dejana Mariča, priljubljenega tetoverja iz vasi Lipa v Prekmurju, in Aleša Lubca, ki ustvarja na Ptuju - oba sta poznana predvsem po obsežnih realističnih tetoverskih projektih.

Marič in Lubec sta te dni presenetila z udarno novico, ki bo posebej razveselila vse tiste, ki sta jim bila njuna originalna kraja delovanja preveč od rok: odpirata namreč nov tattoo studio v središču Slovenije, v Ljubljani.

Menedžer novega studia, ki se predstavi kot Aleš, za Ljubljanainfo razkrije, da se bo tatu studio nahajal v Plavi Laguni na Dunajski cesti za Bežigradom, uradna otvoritev pa bo 9. januarja 2023.

Za tatu navdušence z vseh koncev

Z decembrom bodo začeli s promocijskimi aktivnostmi, njihov del bodo tudi nagradne igre, v katerih si boste morda lahko priigrali celo kakšen tatu.

»Alešev in Dejanov namen je bil s skupnimi očmi ustanoviti podružnico v centru Slovenije, tako da bodo do njiju lahko prišli tatu navdušenci z vseh koncev, hkrati pa bo tudi prostor, kjer bodo gostovali preostali slovenski tetoverji,« še pojasni menedžer studia.

Slovenia Tattoo Corporation

Tatu studio bo nosil ime Slovenia Tattoo Corporation, ki predstavlja združevanje slovenskih tetoverjev v centru Slovenije, zato si Marič in Lubec tudi ne želita, da sta pretirano izpostavljena onadva, temveč v ospredje postavljata novo blagovno znamko.

Po vzpostavitvi studia za novo ljubljansko lokacijo napovedujejo tudi številne dogodke.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Pohorčan (ni preverjeno)

Bedarije......sicer pa si jaz mislim date na luleka tetovirate vagino.

Starejše novice