Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta na Ptuju in v okolici

Prodajalec sladoleda

Slaščičarna M-Papiga išče prodajalca sladoled za prodajo.

Za prijavo je potrebna le osnovnošolska izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Monter stavbnega pohištva

Podjetje Žist stavbno pohištvo išče monterja stavbnega pohištva za montažo oken in vrat na posameznih objektih.

Za prijavo so potrebne enoletne delovne izkušnje ter srednja poklicna izobrazba s področja lesarske tehnologije.

Socialni delavec

Zdravstveni dom Ptuj išče socialnega delavca za delo z osebami s psihično motnjo v centru za dušeno zdravje.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna s področja zdravstva ali socialnega varstva ter opravljen strokovni izpit iz zdravstvene dejavnosti. Delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Pomočnik vzgojitelja

Osnovna šola Videm išče pomočnika vzgojitelja predšolskih otrok.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja izobraževanje vzgojiteljev predšolskih otrok ter strokovni izpit, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Delovna mesta v Mariboru

Voznik reševalec

Podjetje za neurgentne prevoze in storitve Rešilko išče voznika reševalca za prevoz oseb z reševalnim ter osebnim vozilom.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja zdravstvene, opravljen strokovni izpit za tehnika zdravstvene nege ter enoletne delovne izkušnje.

Picopek

Podjetje Workforce išče picopeka.

Delovne naloge vključujejo kreativno ustvarjanje in peko pic, skrbno spremljanje kakovosti in dosledno upoštevanje standardov restavracije.

Za prijavo je potrebna nižja poklicna ali osnovnošolska izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Stilist svetovalec

DH Atelier išče v Mariboru stilista svetovalca za pomoč v trgovini z unikatnimi oblačili.

Delovne naloge vključujejo stilsko svetovanje in prodajo v dizajnerski trgovini z unikatnimi oblačili, nakitom in obutvijo, svetovanje za dnevno, svečano in poslovno modo, osnovno vodenje evidenc, delo z blagajno, skrb za urejeno delovno okolje ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja prodaje ali tekstilne tehnologije, prav tako so potrebne dvoletne delovne izkušnje.

Cestni preglednik

Komunalno podjetje Nigrad išče cestnega preglednika.

Delovne naloge vključujejo pregledovanje stanja cestišč s pregledniškim vozilom, opravljanje manjših vzdrževalnih del na cesti, postavljanje prometne signalizacije, ocenjevanje prometne varnosti, izvajanje nujnih ukrepov, pripravljanje poročil ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna srednja ali nižja poklicna izobrazba ter šestmesečne delovne izkušnje.

Čistilka

Zaposluje tudi Mestna občina Maribor. In sicer iščejo čistilko v materialno tehnični službi v sekretariatu za splošne zadeve.

Delovne naloge vključujejo čiščenje prostorov in delovne opreme, čiščenje in urejanje okolice ter opravljanje drugih nalog podobne zahtevnosti.

Za prijavo ni potrebne posebne izobrazbe, prav tako niso zahtevane niti izkušnje.

Delovna mesta v Pomurju

Reševalec iz vode

Podjetje LifeG išče v Murski Soboti reševalca iz vode.

Delovne naloge vključujejo neprekinjeno opazovanje vodne površine, reševanje ljudi iz vode, nudenje prve pomoči ter vzdrževanje kopališkega reda.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Turistični animator

Zavod za turizem in kulturo občine Grad išče vodnika oziroma turističnega animatorja.

Delovne naloge vključujejo sprejemanje in vodenje obiskovalcev, informiranje, animacijo in nastopanje pred skupinami, izvajanje delavnic, vodenje po turističnih objektih v upravljanju zavoda, delo z ljudmi, delo z večjimi skupinami, prodajo in delo z blagajno ter podobno.

Za prijavo je potrebna višja strokovna oziroma prejšnja višješolska izobrazba s področja družbenih ved, poznavanje angleškega ter nemškega jezika in enoletne delovne izkušnje.

Vzdrževalec perila

Splošna bolnišnica Murska Sobota išče vzdrževalca perila.

Delo vključuje pranje, dezinfekcijo in likanje osebnega in bolniškega perila, sprejem ter izdajo delovnih oblek, sortiranje perila ter podobno.

Za prijavo je potrebna osnovnošolska izobrazba ter enomesečne delovne izkušnje.

Računovodja

Center šolskih in obšolskih dejavnosti išče v Murski Soboti računovodjo.

Delovne naloge vključujejo pripravo različnih analiz in poročil, knjiženje poslovnih dogodkov in skrb za usklajenost podatkov, skrb in vodenje različnih evidenc na področju računovodstva, kontroliranje glavne knjige, spremljanje, kontroliranje in analiziranje stroškov ter podobno.

Za prijavo je potrebna višja strokovna oziroma prejšnja višješolska izobrazba ter dvoletne delovne izkušnje.

Psiholog pripravnik

Zdravstveni dom Murska Sobota išče psihologa pripravnika.

Program pripravništva poteka v okviru veljavne normativne ureditve pripravništva zdravstvenih sodelavcev za poklic psihologa v zdravstveni dejavnosti. Pripravnik izvaja dela in naloge v okviru pristojnosti in kompetenc, pod vodstvom mentorja s ciljem, da se usposobi za samostojno delo.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja psihologije, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Starejše novice