Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za soboto, 22. junija 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Medtem ko so današnji tranziti zapleteni, kar vodi v potrebo po manjših prilagoditvah, dragi oven, se počutite bolj odprti in veseli, ko dan napreduje. Sončev trenutni prehod vaše četrte sončne hiše vas spodbuja, da uživate v osebnem življenju in počivate. Ker pa je Sončev vidik s Plutonom danes zgodaj manj zahteven, bodo morda potrebne izboljšave vaših načrtov.

Strahovi, da bi izgubili svoje družabno življenje ali stres, lahko povzročijo, da se počutite ožičene ali na trnih. Morda imate opravka s pretirano navezanostjo (ali nadzorom nad) razmerjem ali projektom.

Kljub napetim podvodnim tokovom, ko dan napreduje, se stvari zdijo bolj naravne. Po navadi vlagate dodatno energijo v svoje ambicije in uspešnost. Z vami je čudovita energija za reševanje poslovnega ali denarnega problema ali vprašanja spoštovanja ali lastništva v odnosu.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Trenutni sončni tranzit vas v teh dneh spodbuja k iskanju raznolikosti in duševne stimulacije, dragi bik. Skrbi, ki ste jih zadrževali glede svojih dolgoročnih načrtov, življenjske poti, kariere, odgovornosti ali ugleda, so možen vzrok današnjih napetosti, saj Sonce in Pluton tvorita napet aspekt.

Namesto da se prepustite paranoičnemu razmišljanju, se osredotočite na šibka področja in jih popravljajte korak za korakom. Kar je zdaj najbolj terapevtsko, je predanost sistematičnemu reševanju manjših težav. Nekateri vidiki zgodnjega današnjega časa so lahko nekoliko obsesivni.

Vendar dan napreduje bolj samozavestno. Tranziti vas spodbujajo k raziskovanju in odkrivanju. Luna preživi dan v vašem duhovnem sektorju in vas spodbuja, da streljate nekoliko višje, in se ujema z Marsom v vašem znamenju. Ste navdušeni in pripravljeni svoje ideje podpreti z dejanji.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

V prvem delu dneva, dragi dvojčki, se lahko v vaših mislih pojavi nekaj, kar vključuje moralno dilemo, skrb (po možnosti finančno) ali negotovost glede vašega naslednjega koraka. Vendar pa obstaja tudi nekaj priložnosti in morda se boste morali nekoliko prilagoditi, da se vrnete na pravo pot.

Morda boste morali odpraviti nesoglasja glede porabe, vrednot in spoštovanja ali pa pride do notranje bitke, ko dvomite o sebi ali o svojih nedavnih odločitvah. Če so ljudje nezadovoljni in se počutite ujeti na sredino, poskusite razmisliti o strategijah za izbiro strani ali stališče, saj igranje na obeh (ali več) straneh samo še dodatno zaplete vaše življenje.

Vendar ko dan napreduje, boste morda bolj razumeli svoje občutke ali situacijo. To je lahko čas, da stopite v stik z odnosom ali strahom, ki vas je zadrževal, in dobro je, da se bolj zavedate samega sebe. Luna preživi dan v vašem sektorju intimnosti in vas spodbuja, da se malo bolj poglobite v katero koli dejavnost, ki se je lotite.
 

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

V prvi polovici dneva lahko pride do sprožilca nerešenega, že obstoječega problema, dragi rak. Če čutite, da vas žene želja po odstranitvi neprijetnih elementov preteklosti, razmislite o oblikovanju strategije, namesto da prehitevate stvari.

Napetost se lahko pojavi zaradi situacij, zaradi katerih se počutite krive ali malomarne, zato je nujno, da si vzamete nekaj časa za stik s tem, kar morda spodkopava vašo srečo. Bodite pozorni tudi na nejasne težave, ki temeljijo na strahu pred izdajo, ljubosumjem ali zamero. Čeprav ne želite, da vam umaknejo preprogo, vas obsedenost s situacijo ne bo nujno zaščitila pred spremembami.

Pravzaprav je bolje delati na področju pretirane navezanosti, kot skrbeti, da bi ga izgubili! Na srečo dan napreduje z večjo samozavestjo. Osredotočate se na napredovanje in izboljšave; s tem odnosom lahko pustiš težave za seboj.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Trenutni sončni tranzit te spodbuja, da si vzameš več časa za sprostitev in obnovitev energije, dragi lev. Vendar Sonce zgodaj danes tvori neprijeten kot s Plutonom in lahko pride do začasnih ovir za počitek in zdravljenje. S Plutonom v vaši sedmi hiši gre lahko za strah pred spremembami v odnosu.

Lahko se pojavi občutek, da morate težavo obiti, namesto da bi jo takoj izpostavili, vendar naj vas ne bo strah raziskati svojih občutkov, preden jih predstavite. Najbolje je, da se ne ujamete v čustveno igranje iger. Morda boste razmislili o načinih, kako se zaščititi pred ogovarjanjem, saj bi lahko zasebne zadeve prišle na dan ali prišle na dan. Vendar pa je prav tako nujno obravnavati vir, ki je lahko krivda ali strahovi zaradi preteklih težav.

Če se na ta način pojavijo težave, boste veliko bolje opremljeni za njihovo obvladovanje ali reševanje. Ko dan napreduje, je zaupanje bolj naravno. Luna preživi dan v vašem delovnem in zdravstvenem sektorju in vas spodbuja k reševanju praktičnih zadev. V središču je lahko izražanje sebe z namenom in navdušenjem.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Za vas je pomembno, da ste na tekočem s svojim delom, opravili ali zdravstvenimi prizadevanji, draga devica. Ta posebna pozornost pa je lahko pretirana ali povzroči napetost v prvi polovici današnjega dne. Če je nekaj ostalo viseti in se znajdete v pričakovanju, da drugi čevelj pade, bo morda treba opustiti nadzor, četudi le malo ali za kratek čas!

Z močno pozornostjo na vaš družbeni sektor je v teh dneh vaša potreba po povezovanju s tistimi, s katerimi delite skupne želje, v ospredju. Čeprav ste na splošno bolj upajoči kot običajno, je tranzit Sonce-Pluton danes zgodaj lahko napet, zato bi morali biti pozorni na odločitve, ki temeljijo na strahu.

Začasno zatišje vas ne bi smelo vrniti nazaj, lahko pa vas nekoliko preusmeri, če potrebujete spremembo. Na srečo imate veliko razlogov, da se počutite bolj angažirani, ko dan napreduje. Današnja Luna vas opominja na potrebo po lahki zabavi in ​​zabavi, čeprav ste radi delali za resnejše cilje.
 

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Ste v močnem ciklu glede kariere in odgovornosti, draga tehtnica, toda energija vas lahko danes zgodaj potegne nekoliko nazaj. Sonce, ki trenutno prečka vrh vaše sončne karte, danes tvori neprijeten aspekt s Plutonom, kar ustvarja začasno upočasnitev. V idealnem primeru ta energija pomaga usmeriti vašo pozornost na področja, kjer lahko naredite izboljšave.

Morda boste potrebovali več časa, zaradi česar boste imeli manj priložnosti za uresničevanje svojih interesov. Morda vas skrbijo tudi stvari, na katere v resnici ne morete vplivati. Lahko ste zaskrbljeni glede izpolnjevanja svojih obveznosti ali izpolnjevanja standardov drugih. Najboljša je uporaba te energije za načrtovanje in sheme, ki vam pomagajo premagati strahove in pomisleke, namesto da dovolite, da vas potegnejo navzdol.

S tem se lahko sprostite, da izkoristite priložnosti dneva. Luna v vaši solarni četrti hiši ves dan spodbuja refleksivno razpoloženje. Premor je lahko osvežujoč. Preprosto je razumeti zapleteno situacijo, kar vam omogoča, da nadaljujete.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Vaša potreba po več prostora za odkrivanje je močna zaradi trenutnega tranzita Sonca, dragi škorpijon, s poudarkom na vašem duhovnem sektorju. Danes so čustva zapletena in samoomejevanje je lahko problem. Ljudje morda poskušajo vleči vaše niti ali pa se borite s svojimi strahovi pred spremembo zdaj, ko Sonce in Pluton danes zgodaj tvorita neroden aspekt.

Pustite, da se skrivnosti razpletajo počasi, namesto da potiskate nekaj, kar se še ni pripravljeno razkriti. Če ste obtičali na istem mestu, bodisi fizično ali čustveno, poskusite nahraniti svoj nemirni duh z nečim mentalno osvežujočim. Ne pozabite, da ste bolj nagnjeni k temu, da bi težavo preglasili, če ste preobremenjeni, zato si prizadevajte zmanjšati stres in pridobiti malo perspektive.

Zapleteni občutki se zgladijo z dnem. Ker je Luna ves dan v vaši solarni tretji hiši, je čas, da uživate v raznolikosti ali sledite svoji radovednosti. Čeprav morda ni najboljši dan za koncentracijo, ste lahko produktivni, če se temu posvetite.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Močan poudarek je na vaši solarni osmi hiši, dragi strelec, zaradi česar je pravi čas, da zgradite življenjske strategije in se naučite več o svojih motivacijah in notranjih gonih.

Vendar pa lahko vidik Sonca in Plutona zgodaj danes kaže na pretirano razmišljanje o stvareh. Zaskrbljenost glede komunikacije, učenja, vsakodnevnih zadev in spremljanja učenja ali osebnih interesov lahko močno vpliva. Nočete biti izven dogajanja, a včasih se morate umakniti! Poskrbite zase in si vzemite odmor od pretiranega razmišljanja.

Ne dovolite, da bi želja po nadzoru stvari ovirala samorazumevanje ali tesen odnos. Na srečo je z vami dobra energija za nadaljevanje, ko dan napreduje. Ker Luna preživi dan v vašem sektorju virov, ohranjanje stvari udobnih in preprostih zadovolji večino. Dobro je, da se znova zberete ali si vzamete čas za tisto, kar je resnično pomembno.

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

S trenutnim poudarkom na vaši solarni sedmi hiši, dragi kozorog, običajno prevladuje družabna, prijazna in kompromisna tema. V središču je lahko izboljšanje vaših odnosov ali več ravnotežja v vašem življenju. V prvi polovici današnjega dne pa Sonce tvori manjši zahteven aspekt s Plutonom in obstaja težnja, da se ukvarjamo z zadevami, ki nimajo takojšnje rešitve.

Vendar je verjetno bolje, da se osredotočite na tiste stvari, ki jih lahko nadzorujete, in težave rešujete korak za korakom. Ne dovolite, da bi skrb za vaše vire ali sredstva prevzela vaš dan ali zmanjšala užitke v drugih delih življenja.

Bodite pozorni tudi na nagnjenost k temu, da druge ugibate. Če nekoga postavite v obrambo, ne boste dobili želenih odgovorov. Dan poteka veliko bolj gladko. Luna preživi dan v vašem znamenju in prevzem vodstva ali odgovornosti pride hitro, ko dan napreduje. Druge privlači vaš naravno samozavesten pristop.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Močan poudarek je na vašem delovnem in zdravstvenem sektorju, dragi vodnar, in na splošno je odličen čas za izboljšanje sistemov v vašem življenju. V prvi polovici današnjega dne pa lahko nejasne skrbi, krivda ali pomisleki motijo ​​vašo produktivnost. Lahko se pojavijo alternative, ki vas pripeljejo do dvoma o vaših trenutnih načrtih, ciljih ali metodah.

Dvomi vas lahko obremenjujejo bolj kot običajno, ko je v igri tranzit Sonce-Pluton, vendar je začasen. Upoštevajte, da vas lahko rešitev pusti na boljšem mestu kot prej, zaradi česar se bo napačni korak morda splačal. Dejansko je lahko rezultat določitev vaših prioritet. Tudi z nekaj zavlačevanja ste v dobri formi za čustveno zavedanje.

Nekaj ​​skritega ali skrivnega se lahko razkrije samo od sebe, lahko pa pride do eksplozije iz preteklosti, ki vam da misliti. Izogibajte se obsesivnemu razmišljanju, kolikor je le mogoče, in počutili se boste bolj usklajeni s svojo intuicijo.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Z močnim poudarkom na vašem ustvarjalnem sektorju, drage ribe, dobivate zdrave pozive, da raziščete načine za izražanje sebe. Danes zgodaj oblikuje Sonce manjši izzivalni aspekt s Plutonom, kar povzroča nekaj napetosti, če se upirate spremembam. Obvladovanje občutkov preobremenjenosti lahko vključuje osredotočanje na več manjših težav in nato delo navzgor!

Preglejte svoje strahove, vendar se ne zadržujte pri njih, da boste danes dosegli najboljše rezultate. Razmišljanje ali razmišljanje o nerazrešenih zadevah iz vaše preteklosti lahko vpliva na vaše uživanje v sedanjosti. Potrudite se, da opustite sum in negativno razmišljanje.

Ponavljajoče se obravnavanje istih vprašanj ne bo nujno rešilo težav, razen če želite do njih pristopiti drugače in je čas za prilagoditve. Na srečo dan napreduje precej gladko. Zdaj je vaša najboljša možnost, da se spopadete s težavo, namesto da se ji izognete. Lahko vam koristi, če si vzamete več časa za izpolnjujoče dejavnosti.

Starejše novice