Utrinek prvega druženja na Ptujskem gradu (foto: Jernej Peklar).
S Ptujskega gradu bo odmevalo. Kaj se bo dogajalo?

Danes se bo na Ptujskem gradu odvilo prav posebno druženje. PULSEcastle je projekt, ki je bil ustvarjen z namenom povezovanja sodobne plesne glasbe z bogato kulturno dediščino slovenskih dežel. 

Projekt tako že od leta 2019 povezuje podjetnike, inovatorje, ustvarjalce in ljubitelje plesne glasbe na najlepših točkah Slovenije - tokrat tudi na Ptujskem gradu. 

Pod okriljem kluba PULSE pa že od leta 2020 delujeta šola za mlade domače didžeje in promotorje ter agencija za produkcijo dogodkov in promocijo didžejev, ki deluje v Sloveniji in širše. 

So vam karte ušle? Brez skrbi, nov PULSEcastle prihaja kmalu. 

Tehnološki park Ptuj bo gostil domače strokovnjake

Obenem pa bo Tehnološki park Ptuj gostil skupnost domačih strokovnjakov in podjetnikov s področja tehnološkega razvoja. 

Povabljenim bodo predstavili zgodbo 'od ideje do nastanka' in jim razkazali nove, sodobno opremljene prostore. Posebnost teh? Ustvarjeni so tako, da spodbujajo inovativnost med zaposlenimi. 

Ste že opazili obnovljeno vilo stare vojašnice na Ptuju? Gre za obnovljene prostore stare oficirske vile iz 19. stoletja, katero zdaj uporabljata podjetji Intera in Databox.

Sodelavci tehnološkega parka bodo predstavili sodelovanje s Fakulteto za elektrotehniko, računalništvo in informatiko mariborske univerze, sodelovanje s podjetniškim inkubatorjem Techstars in raziskovalno-razvojno skupino podjetja Google. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice