Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za nedeljo, 23. junija 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Gradnja notranje moči in negovanje sebe in ljubljenih sta v središču pozornosti do 22. julija, dragi oven, s Soncem, ki prehaja čez vašo solarno četrto hišo.

Poslovne ambicije so zdaj na splošno v ozadju, ko se osredotočate na svoje osebno življenje in podporne sisteme. Danes pa Luna večino dneva preživi na vrhu vaše sončne karte, kar kaže na potrebo po obvladovanju nekaterih odgovornosti do zunanjega sveta. Bolj se zavedaš svojega mesta v svetu okoli sebe.

To je ključni čas za oblikovanje strategije in osredotočanje na trdne zamisli in načrte. Z lahkoto črpate iz svoje modrosti in jo uporabite v praktičnem svetu z zadovoljivimi rezultati.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Vaše vsakdanje življenje je lahko v teh dneh še posebej naporno, dragi bik, in večinoma prijetno. Ker Sonce prehaja skozi vašo solarno tretjo hišo do 22. julija, je pravi čas za diverzifikacijo, učenje o ljudeh okoli vas in pridobivanje novih informacij ali veščin.

Precej pogosto lahko opravljate več nalog in osredotočenost v tem ciklu ni vaša močna stran. Po drugi strani pa je to lahko odlično obdobje za vnos več raznolikosti v vaše življenje. Danes Luna preživi velik del dneva v vašem duhovnem sektorju in še posebej ste usmerjeni v prihodnost.

Obstaja dobra energija za poučevanje in izmenjavo informacij, vendar ste najboljši, če vam dejavnosti, ki se jih danes udeležujete, dopuščajo svobodo, da ji pomagate in ste spontani. Določanje časovnega razporeda stvari je lahko prav zdaj slabo.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

To je pravi čas, da prevzamete odgovornost za svoje finance in dragocenosti, dragi dvojčki, s Soncem v vašem sektorju virov do 22. julija. Je pa tudi odlično obdobje za prepoznavanje lastne vrednosti! Ponosni ste na svoje vire in sposobnost, da zgradite in upravljate svoje življenje.

Če se boste bolj osredotočali na to, kar imate, kot na to, kar želite, boste v naslednjih tednih v odlični formi. Ker je Luna večji del današnjega dne v nasprotni hiši vaše sončne karte, bi radi globlje opraskali površje.

Skriti odgovori, motivacije in strategije so privlačni. Ta miselni okvir vam lahko obogati življenje, če ga pametno uporabljate. Z drugimi besedami, lahko je pravi čas za reševanje težav in pridobitev vpogleda.
 

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Močnejša želja, da začnete na novo, je z vami, ko Sonce prehaja vaše znamenje do 22. julija, dragi rak. Doživite lahko povečano vitalnost in prepotrebno osredotočenost na svoje osebne potrebe in cilje. Ne glede na to, ali to nameravate ali ne, podajate močno izjavo, zato naj bo to dobra!

Ta cikel vas, vaše cilje in potrebe postavlja v ospredje in v središče. Na splošno je čas, da izkoristite dan in oblikujete svoje življenje, kot bi si želeli. Z Merkurjem in Venero tudi v Raku ste slišani, opaženi in šteti.

Bolj vidni ste zaradi tega, kar ste, ne nujno zaradi tega, kar počnete. Danes pa se večji del dneva nadaljuje osredotočenost na ključno razmerje ali potrebe vašega odnosa. Lahko vam koristi občutek, da vas drugi podpirajo in se na splošno strinjajo.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Ker je Sonce v vašem sektorju zasebnosti do 22. julija, dragi lev, del vas potrebuje obdobja, namenjena razmišljanju ali obdelavi dejavnosti v letu. To je poseben cikel za obnovo, zdravljenje, počitek in razmislek.

Dejavnosti, ki čistijo, zdravijo in popravljajo vaš um in čustva, so močna privlačnost v naslednjih tednih. Imate pomoč Merkurja in Venere v istem sektorju. Pogovori ponavadi zaidejo k spominom in preteklosti. Za najboljše rezultate razmišljajte o razstrupljanju in odstranjevanju nereda.

Prepoznajte moč posebnih časov, namenjenih samoti in uživanju v tem. Danes posvečate več pozornosti urejanju vsakodnevnih zadev. Iščete ideje za izboljšanje svojega dobrega počutja in raziskujete, kaj bi lahko storili, da bi kar najbolje izkoristili te stvari in vaše delo je lahko uspešno.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

S Soncem v vašem sektorju prijateljev, želja in upov do 22. julija, draga devica, se bolj osredotočate na svojo potrebo po skupnosti ali na iskanje svojih ciljev glede sreče. Manj se ukvarjate s kariernimi ali življenjskimi cilji in vse bolj vas zanima, kaj vas osrečuje ali kaj prispevate svetu.

Imate vznemirljive ideje in osvežite svoje sanje in upe. Načrti so zabavni in lahko veliko žonglirate, a prijetno. Čas je za snovanje novih idej in vizij o tem, kaj bi radi počeli v prihodnosti.

Danes energije podpirajo izražanje sočutja in razumevanja, pa tudi oprijemljiva prizadevanja za pomoč in napredek. Počutite se še posebej povezani z ljudmi okoli vas in s tem, kar počnete. Ljudje se v vaši prisotnosti počutijo bolj udobno.
 

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Trenutno ste v ciklih, ki poudarjajo vaše dolgoročne cilje ali odgovornosti, draga tehtnica. S Soncem v vaši solarni deseti hiši do 22. julija bi lahko bili še posebej ponosni na izpolnjevanje svojih dolžnosti ali doseganje svojih ciljev.

Vaša motivacija za uspeh se krepi. Drugi pogosteje opazijo vaš trud ali dosežke, kar vas lahko spodbudi, da se povežete s svojo odgovorno, kompetentno stranjo. Morda boste imeli večje povpraševanje kot običajno in bolj se boste zavedali vpliva, ki ga imate. Današnji dan je lahko zelo produktiven.

Lahko pregledate ideje, projekte ali načrte in odkrijete dragulj. Pravi čas je, da spoštujete potrebo po izboljšavah. Ob istem času, ko je Luna večino dneva v vašem domu in družinskem sektorju, je povezovanje s potrebo po znanih obrazih in krajih smiselno.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

S Soncem v vaši solarni deveti hiši do 22. julija, dragi škorpijon, ste bolj odprti za ukrepanje v skladu s svojo potrebo po obšolskih dejavnostih ali pustolovščinah. Običajne rutine vam zdaj ne pomagajo, čeprav se seveda zavedate njihove vrednosti. Morda na vsakodnevne težave pravzaprav gledate na nove, bolj navdihnjene načine in jih hitro rešujete.

Če vidite celotno sliko, se boste osvobodili, da manjše nadloge ne jemljete preveč resno. Ta tranzit usmeri vašo pozornost na vaše širše cilje, ki potrjujejo življenje, in vašo potrebo po izkušnji življenja, ki presega običajno.

Načrti so lahko veliki ali majhni, vendar je odličen čas za navdih. Današnji dan je dober za navezovanje stikov, a tudi za ohranjanje določene stopnje neodvisnosti ali odmaknjenosti. Ste bolj mentalno angažirani in bi lahko doživeli nekakšno ustvarjalno prebujenje.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Trenutni tranziti se pogosto osredotočajo na skupne finančne zadeve in vire, dragi strelec, ali tiste, ki prihajajo iz virov, ki niso vaši osebni dohodki. Globlji, bolj strasten odnos do življenja je močnejša tema. Vaš odnos se spreminja v smeri 'vse ali nič', ko gre za odnose ali dejavnosti, saj hrepenite po več intimnosti ali vpletenosti.

Projekti s posebno strastjo so lahko v središču pozornosti. Prav tako vas lahko v trenutnem Sončevem ciklu, ki traja do 22. julija, še posebej pritegnejo izzivi, ki vas popeljejo iz cone udobja.

Danes vidite svoje talente, vire ali spretnosti bolj realistično in samozavestno. Ta odnos vam lahko koristi, saj odpira možnosti ali priložnosti. Ko pomagate in delite, naravno črpate vire na svoj način.

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Ste v sončnem ciklu, v katerem drugi v vašem življenju za vas prevzemajo večji pomen, dragi kozorog, in ta tranzit traja do 22. julija. Ste bolj družabni in pripravljeni sklepati kompromise.

Ko na stvari gledate z dveh strani, se bolj zavedate neravnovesij in si želite narediti spremembe, da bi v svojem življenju vzpostavili red. Če želite vzpostaviti dober odnos z nekom ena na ena, morate imeti močan občutek, kje ste in kaj želite.

Energijsko gledano morda niste v najboljšem osebnem stanju. Na družbeni ravni pa vaša povečana sposobnost sklepanja kompromisov in pogajanj prinaša nagrade v prihodnjih tednih. Danes pa se lahko počutite tekmovalno s samim seboj in se želite izboljšati in napredovati.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Pojavijo se lahko nove informacije ali okoliščine, ki vas motivirajo, da vodite bolj zdravo, bolj organizirano in bolj produktivno življenje, dragi vodnar.

Trenutni sončni cikel, ki traja do 22. julija, vam omogoča, da spremenite življenjski slog ali druge izboljšave. Morda boste tudi bolj ponosni na svoje delo, kar vas bo spodbudilo, da posodobite svoje veščine, reorganizirate svoj delovni prostor ali izboljšate učinkovitost.

To je lahko dober čas za obnovitev vaših delovnih in zdravstvenih ciljev ali za prevzem odgovornosti za vaše programe samooskrbe. Osredotočanje na negovanje pozitivnih navad in rutin je lahko čudovit način za napredovanje v tem obdobju.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Bolj spontan, igriv in ljubeč pristop do vašega življenja je v teh dneh naraven, drage ribe, in lahko pritegne druge. Sonce je v vašem kreativnem sektorju do 22. julija, to hišo veselja in užitkov pa obiskujeta tudi Merkur in Venera.

Vsekakor je čas, da sledite svojemu veselju. Obstajajo lahko nove, prenovljene ali osvežene poti za samoizražanje in lahko se odpre zabava. Vaša potreba po pozitivnih povratnih informacijah je močna in motivirajoča. Danes obstaja sijajna energija za sproščanje frustracij in osredotočanje na izboljšave. Dober dan za trdno priljubljenost in podporo.

Prijatelji ponavadi prinašajo dobre novice ali nasvete. Praktični elementi vašega življenja so danes na drugi strani, saj ste čustveno usmerjeni k družbenim zadevam. Morda bi bilo smiselno, da se vsaj začasno umaknete iz situacij, v katerih se počutite pod pritiskom.

Starejše novice