Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za četrtek, 30. novembra 2023

Oven

21. marec - 19. april

Medtem ko ste v na splošno ugodnem obdobju za harmonijo v tesnih odnosih, dragi oven, vas včasih malo konflikta pripelje do čistejše ravni miru. Danes se lahko na majhne načine pojavijo področja, ki so bila pometena pod preprogo. 

Čeprav je vaše razpoloženje danes na splošno dobro, ni najboljši čas, da jasno vidite svoje odnose. Lahko se celo znajdete v položaju, ko naredite toliko za druge, da se počutite izčrpani. Če ste se držali fantazije o razmerju ali situaciji, lahko to zdaj povzroči nekaj manjših težav. 

Morda bi bilo najbolje, da svojemu srcu posvetite nekaj več časa. Potrpežljivost vam bo trenutno najbolj služila. Tudi danes bi lahko izkusili neko obliko podpore ali zaveze s strani družine ali v zvezi z domačim življenjem, kar bo vzbujalo trdno željo po načrtovanju in bolj navdušenem delu za doseganje vaših ciljev. 

Bik

20. april - 20. maj

Danes lahko pride do manjših zmede in občutljivosti ali občutka preobremenjenosti, dragi bik. To je lahko čas, da ponovno ocenite zadeve in si pustite več časa, da ne opustite ali opustite zasledovanja. 

Manjši izzivalni aspekt med Venero in Neptunom vas lahko spodbudi, da daste prednost svoji želji po ohranjanju miru in ohranjanju harmonije danes. Vendar je najbolje, da s tem ne pretiravate, sicer se lahko počutite nerazumljene ali necenjene. Morda se boste namesto tega počutili razočarane zaradi prelomljene obljube. Naj vas ne skrbi preveč, če niste usklajeni z drugimi ali svojimi cilji - to je začasno. 

Poiščite načine, kako svojemu delu ali opravilom vdahniti več pomena, užitka ali domišljije. Če ugotovite, da se nemirno prepuščate ali hrepenite po stvareh, boste morda morali priti v boljši stik s svojimi potrebami. 

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Z vidikom Venera-Neptun, ki vpliva na prvo polovico dneva, dragi dvojčki, obstaja nekaj težnje, da vidite situacijo na napačen način, še posebej, če vam je preveč pri srcu. Poželeno razmišljanje lahko zamegli dojemanje, povezano z romanco, poslom in dolgoročnim načrtovanjem. 

Malo verjetno je, da boste prepričani o pomembni zavezi ali odločitvi, zato je morda bolje, da se izognete pretirani kompenzaciji za občutek negotovosti in si namesto tega vzamete čas za počitek ali odmor. 

Upoštevajte, da vam to, da ostanete v stanju neodločnosti zaradi v bistvu nepomembnih zadev, včasih pobere več energije kot pa spopadanje s posledicami odločitve. Osredotočite se na to, kar počnete dobro, in se čim bolj prilagodite mnenju ali besedam drugih. Upoštevajte, da vam lahko začasen padec motivacije ali razpoloženja pomaga, da se ponovno postavite na vrsto. 

Rak

21. junij - 22. julij

Čeprav se dejavnosti z jasnimi cilji danes običajno dobro obnesejo, dragi rak, srčne zadeve niso tako enostavne. Lahko pride do nekaj delitev zaradi negotovosti, kar vas pusti v ambivalentnem stanju na socialni ravni. 

Želja, da bi naredili nekaj drugačnega ali nenavadnega, je lahko zdrava, vendar vaše srce začasno ni vse v redu, saj iščete več miru in domačnosti. Poskusite, da ne ostanete predolgo na ograji. V resnici je lahko bivanje v negotovosti včasih bolj izčrpavajoče kot preprosto odločitev in življenje s tem. 

Nima smisla izgubljati energije s skrbmi za malenkosti. Za velike stvari pa je najbolje počakati. Drug vpliv danes poudarja vaše edinstvene lastnosti ali predanost. Povezovanje idej in načel lahko močno vpliva. Ko dan napreduje, je samo po sebi umevno, da svojemu svetu pristopite na uravnotežen način.

Lev

23. julij - 22. avgust

Tvoji praktični cilji imajo danes večjo moč, dragi lev. Prizadevanja za samoizboljševanje so lahko aktivna, pozitivna usmeritev, prav tako lahko dejavnosti, povezane z domom in družino. Zdi se, da se družinske zadeve krepijo in občutite večjo predanost reševanju stvari. 

Če pa čutite nezadovoljstvo na družbeni ravni, boste to danes verjetno občutili bolj intenzivno. Kljub temu vas lahko danes nepoznavanje svojega srca premami, da bi se v svojih odnosih izogibali resnici. Verjetno je bolje priznati negotovost in za zdaj iti naprej. 

V nasprotnem primeru bi se lahko končalo samo z vrtenjem koles. Obstajajo lahko neizrečene želje ali občutek, da si nekaj želite, vendar ne morete natančno določiti, kaj to je. Poskusite ne dovoliti, da bi vas motnje, kot so te, porazile. Namesto tega si vzemite več časa za vzpostavitev stika s svojimi potrebami. 
 

Devica

23. avgust - 22. september

Lahko se pojavijo nenavadne želje ali hrepenenja, za katera se zdi, da danes prihajajo od nikoder, draga devica, skupaj z občutkom, da se jim ne bi smeli prepustiti. Aspekt Venera-Neptun vas lahko premami, da bi pobegnili odgovornosti, prikrili stvari o sebi ali pomirili, ko bi se verjetno morali postaviti zase. 

Kljub temu čas ni najboljši, zato, če ste negotovi, preizkušajte stvari, dokler vam ne bo jasno. Določitev hrepenenja lahko traja nekaj časa. Bodite pozorni na težnjo, da se osredotočite na vse, razen na tisto, kar si zasluži vašo pozornost! 

Površni poskusi, da bi se počutili bolje, verjetno ne bodo zadovoljivi in ​​lahko celo stanejo dragocenega časa in energije ter morda denarja. Kljub temu so današnje energije prav primerne za dejavnosti, pri katerih je cilj jasen. Pravzaprav ste v odličnem položaju, da zavarujete ali organizirate področje svojega življenja. Vidite vrednost priprave, zato jo izkoristite.

23. september - 22. oktober

Tehtnica

Zaradi današnjega aspekta Venera-Neptun je mehak, negotov čas za odločitve o ljubezni in denarju, drage tehtnice. Poskrbite zase, namesto da delate vse za druge in pri tem pozabite, kaj potrebujete. 

Izogibajte se ugajanju ljudi kot hitri rešitvi za doseganje miru in harmonije, po kateri hrepenite. Namesto tega si prizadevajte sanjati in pustite, da se vključi vaša intuicija. Dvom vase ali zmedenost sta začasna, vendar se verjetno izogibajte špekulacijam, pomembnim nakupom ali prodaji in velikim odločitvam v tem času. 

Razpoloženje je lahko navzgor in navzdol, predvsem zato, ker je videz lahko varljiv. Vendar pa vam drug vidik, ki je danes v igri, pomaga, da čustva otresete na stran, ko je to potrebno, da lahko poskrbite za posel. Morda boste prišli do odličnih idej ali sklepov o poslovnih, finančnih ali zdravstvenih zadevah.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Venera je te dni v vašem zasebnem sektorju, dragi škorpijon, in potrebujete čas, da obdelate in prebavite nedavne izkušnje. Danes se del vas boji opustiti fantazije ali ideala, toda nerealna pričakovanja lahko povzročijo nelagodje. 

Nejasno nezadovoljstvo se lahko vpleta in izstopa. Potrebe, ki se pojavijo nenadoma in nimajo pravega smisla, so verjetno stvari, ki vas trenutno samo zavedejo. Prizadevajte si, da se povežete s svojimi resničnimi potrebami ali delate na svoji sreči, namesto da bi vas veselili drugi. Zdaj je ključno sprejeti stvari takšne, kot so, in jih ceniti. 

Začasno zatišje vas lahko tudi upočasni dovolj dolgo, da raziščete alternativne poti. Po kratkem obdobju dvoma ali nemotivacije boste zlahka izločili nebistveno! Drug vpliv v današnji igri olajša tempo in se uči iz napak. Morda boste prejeli nekaj spoštovanja ali priznanja za vašo inteligenco, vpogled ali ustvarjalnost.
 

Strelec

22. november - 21. december

Na čustveni ali sentimentalni ravni bi lahko današnji aspekt Venere in Neptuna pustil občutek, da ne dobite tistega, kar želite, dragi strelec. Poskusite, da danes ne ostanete predolgo v negotovosti, še posebej zaradi manjših težav. 

Počivajte in razmislite, ko lahko, ali pa se osredotočite na eno določeno nalogo naenkrat. Izogibajte se povsem novim začetkom, sprejemanju valov ali bistvenim odločitvam, dokler se zaupanje ne povrne in čas ne izboljša. V idealnem primeru vas nezadovoljstvo motivira, da naredite potrebne prilagoditve. Ni čas za neprekinjeno premikanje naprej, lahko pa naredite nekaj malenkosti, ki vam na koncu pomagajo napredovati. 

Na primer, lahko ste razpoloženi, da organizirate področje svojega življenja ali kako drugače poiščete načine, da bi situacija delovala za vas. Lahko je pravi čas za zglajevanje nesoglasij ali za reševanje projektov, ki bi jim lahko koristilo sodelovanje.

Kozorog

22. december - 19. januar

Danes je lahko izziv biti tako produktiven, kot bi si želeli biti, dragi kozorog, z vidikom Venera-Neptun. Venera na vrhu vašega grafikona v teh dneh na splošno kaže na večje uživanje v vašem delu ali dolžnostih, vendar so časi, kot je danes, ko boste morda potrebovali odmor od nastopanja. 

Morda se strinjate z nečim, da bi nekomu ugajali, nato pa kasneje obžalujete, da niste bili odkriti. Vaše delo ali delo drugih lahko prinese koristi, vendar bi lahko na dolgi rok stalo preveč, če bi trenutno popuščali drugim. Bodite pozorni na napačne predstave danes. 

Okoliščine preizkušajo vašo ranljivost, vendar lahko to presežete ali pa dobite priložnost, da pozneje vse uredite v svojo korist. Še en vpliv v današnji igri usmerja vašo pozornost k reševanju težav in dejavnosti z jasnimi cilji se trenutno zdijo veliko lažje kot tiste odprte.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Danes je zaradi socialnih ali čustvenih motenj težko osredotočiti svojo energijo, dragi vodnar. Težko si je predstavljati, kako lahko praktično upravljate vse, kar bi radi počeli – ali celo, kje začeti. Če se počutite nekoliko razočarani ali razočarani, morda potrebujete nekaj čustvene osvežitve. 

Ne glede na to, kako veliki so vaši načrti in zamisli v tem trenutku, ne hitite, da bi jih uresničili, dokler ne boste popolnoma prepričani o njih. Zaradi nejasnih težav ali prekinitev povezave se lahko počutite nekoliko neusklajeno. Nekaj ​​zmede glede denarja, virov ali znanja lahko subtilno ovira osebno uživanje ali iskanje novih interesov. 

Danes gre bolj za umirjanje kot za potiskanje nečesa naprej. V resnici vam lahko malce oklevanja pomaga najti samega sebe. Manjše izboljšave v vašem življenju so še posebej zaželene na čustveni, mentalni in fizični ravni. Morda boste nadvse uživali v oblikovanju proračunov, načrtov in strategij.
 

Ribi

19. februar - 20. marec

Na nekaterih ravneh danes lahko doživite obotavljanje ali premor, drage ribi. Majhna neravnina na cesti ali začasen padec vaše samozavesti vas lahko upočasni in preusmeri. Ne dovolite, da bi empatija prevladala nad vašo zdravo pametjo, saj obstaja določena težnja, da vidite, kar želite videti. 

Kljub temu se morda počutite nekoliko neusklajeni z drugimi in morda vas bo zamikalo, da bi to nadomestili tako, da bi se potrudili, da bi jih osrečili. Morda je bolje, da si prizadevate spoznati lastne potrebe, namesto da zapravljate svoj čas in črpate svojo energijo, ko poskušate ugotoviti, kaj hočejo drugi. 

Prizadevajte si rešiti nerešena vprašanja, če so vas obremenjevala, tudi če gre le za korak ali dva do vaših ciljev. Lahko bi se počutili bolj prizemljene in uživali v osredotočanju na to, da stvari uredite, če imate zastavljen ali natančen cilj.

Starejše novice