Potrčeva cesta na Ptuju je dobila novo modno srce - butično trgovino Katjuška, ki že od otvoritve 10. novembra 2023, navdušuje s svojo pestro ponudbo in osebnim pristopom do strank.

Zgodba o Katjuški se začne z dvema strastnima ženskama Majo Tušek in Katjo Kardinar, ki sta se odločili, da na Ptuj prineseta modni raj.

»Problem je bil v tem, da je tukaj na Ptuju težko najti nekaj zase. Vedno, ko sem kaj iskala, sem morala iti v Maribor ali Ljubljano. Enako je čutila tudi Katja. Zato sva se odločili, da odpreva trgovino na Ptuju,« razlaga Tušek.

Svojo ponudbo v trgovini redno posodabljata. Stranke so lahko tako vedno znova presenečene, tudi če so se nedavno ustavile pri njih, jih ob naslednjem obisku zagotovo pričaka nekaj povsem novega.  

»Feedback je odličen,« pravi Kardinar, ki se že veseli, da bo Katjuška postala stalna destinacija za vse, ki iščejo nekaj več kot le oblačila, ampak tudi osebno noto in svoj stil.

Butična trgovina Katjuška ni zgolj ena trgovina, temveč prava modna svetovalnica

Kot nam je povedala Kardinar, veliko žensk v teh jesenskih dneh že razmišlja, kaj bo oblekla za praznična praznovanja ali denimo na zaključek

Med pogostimi strankami so tudi starejše gospe, ki se prav tako rade lepo oblečejo, a je ponudba oblačil večjih številk na Ptuju bolj skopa.

Veliko strank, ki ju obišče pa se srečuje s težavo, ker ne vedo, kaj obleči, oziroma kaj jim sploh pristaja.

»Midve to delava res z dušo in srcem. Če delaš s srcem, to stranka začuti. Nimamo samo prodaje, ampak tudi svetovanje. Fokusirali sva se predvsem na to - da imava eno celo stran v trgovini namenjeno ženskam z oblinami (večjim oprsjem, širšimi boki in podobno),« razlaga Tušek.

Veseli naju, ko stranka iz naše trgovine odide nasmejana

V nasprotju z običajnimi trgovinami, kjer je nakupovanje le transakcija, je Katjuška prava modna izkušnja.

Kot sta med pogovorom večkrat ponovili tako Tušek kot Kardinar, je njun cilj ne le zadovoljiti stranko, temveč ji nuditi edinstveno izkušnjo zaradi katere se bo vračala, ker se bo po obisku počutila res dobro

»Ko pride stranka, ji ne ponudimo le oblačil. Prvo ji skuhamo kavico in ji nato pomagamo sestaviti celoten videz, ki odraža njeno osebnost. S tem želimo, da vsaka stranka zapusti salon ne le zadovoljna z nakupom, ampak tudi samozavestnejša, bolj ženstvena,« nam na vprašanje, kako se razlikujejo od drugih ponudnikov, odgovori Kardinar.

Trgovino Katjuška lahko obiščete na Potrčevi cesti 4 na Ptuju ali pa izdelke preprosto naročite v njihovi spletni trgovini

Komentarji (3)

Xoxo (ni preverjeno)

Ptujčanka z velikim oprsjem so tako redke kot blontne italijanke

Pohorčan (ni preverjeno)

Sen čuja ka se bo tota trgovina kuj zaprla.

pr prlek (ni preverjeno)

Si pa slabo čuja, znaš kelko več mleka je v velikem oprsju kot pa v malem, če je več mleka lahko duže vlečeš !

In reply to by Pohorčan (ni preverjeno)

Starejše novice