Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za četrtek, 13. junija 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Kakršen koli pritisk, ki narašča v prijateljstvu ali projektu, lahko zdaj pritegne vašo pozornost, dragi oven. Današnji aspekt Marsa in Plutona lahko kaže na nastajajoče zamere, povezane z različnimi vrednotami ali vprašanji spoštovanja. Če ste preveč zadrževali v sebi, vas lahko stres zdaj doleti.

Področja napetosti se lahko nanašajo na lastnino, lastništvo, denar, meje, posesivnost ali spoštovanje. Želite obdržati svoje, ko Mars trenutno prehaja skozi vašo sončno drugo hišo, in če ste v položaju, ko ste odvisni od drugih, je to lahko bolj frustrirajoče kot običajno.

Modro bi bilo, če bi se spopadli s težavo, če vam strah pred izgubo nekoga ali nečesa preprečuje, da bi uživali v življenju in našli svojo pot. Čeprav lahko dogodki zdaj sprožijo zamero, je dobra novica ta, da imate dostojno možnost, da prepoznate globlje težave.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Vaša želja, da bi uveljavili svojo neodvisnost ali preprosto šli po svoje in delali svoje stvari, je močnejša kot običajno, dragi bik, saj Mars trenutno prehaja skozi vaše znamenje (do 20. julija). Običajno zlahka izkoristite pogum in energijo tega tranzita, da opravite stvari.

Danes pa so pritiski, naj ostanejo mirni ali se držijo pravil, še posebej aktivni, kar povzroča nekaj napetosti ali dileme, saj Mars in Pluton tvorita kvadrat. Imate veliko vznemirljivih idej in načrtov, a če preveč energije vložite v nova prizadevanja, lahko zaostanete pri trenutnih odgovornostih in projektih.

Stres pride danes, če potiskate procese, ki bi morali pustiti, da se odvijajo skozi čas. Tekmovalni občutki so zdaj lahko močni. V idealnem primeru dosežete kompromis, vendar razmislite o možnosti, da bi le malo znižanje vaših ambicij zmanjšalo odvečni stres. Lahko se zgodi, da lahko to storite brez izgube.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Zaradi današnjih nekoliko izbirčnih vidikov, dragi dvojčki, ni idealen čas, da bi ubirali bližnjice ali dali duška svojim frustracijam. Razlika v mnenjih bi vas lahko bolj razjezila kot običajno in težko je storiti ali pomisliti na kaj drugega! Morda se boste osredotočili na nerešeno, frustrirajočo zadevo, ko Mars tvori kvadrat s Plutonom.

Verjetno se boste počutili nepripravljene in ključ do zmanjšanja pritiskov je, da prepoznate področja, ki ste jih poskušali nadzorovati, in jih nato zavestno nekoliko omilite. Lahko je izziv osredotočiti se s toliko pozornosti, a če delate na tem, bi morali biti cilji razpršitev in dekompresija.

Strahovi se lahko pri Plutonu povečajo do razsežnosti, večjih od življenja, in spopadanje z njihovim izvorom lahko pomaga pri obvladovanju napetosti. Upoštevajte, da vam lahko iskanje perspektive ali nasveta od nekoga, ki ni tako blizu situacije, nudi dragoceno podporo.
 

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Današnji tranziti lahko le malo motijo ​​tok, dragi rak, in preusmerijo vašo pozornost na vaša globlja vprašanja ali dolgotrajne težave. Čas je, da prevzamete odgovornost in odpravite navado, ki vam ne koristi. Čeprav morda ni enostavno, ne pozabite, da lahko otroški koraki vodijo do pomembnih sprememb.

Ne glede na to, ali gre za vraževerje, strah ali drug odnos, ki daje moč nečemu ali nekomu drugemu, namesto da bi to obdržal zase, imate moč, da to spremenite. Ljudje so danes morda trmasti in področja, na katerih se počutite brez energije, časa ali denarja, postanejo bolj izrazita.

Toda s svojo pametjo in izogibanjem kratkovidnemu odločanju lahko krmarite skozi te izzive. Če je dinamika porabe energije težava, ne pozabite, da od zdaj naprej obstajajo načini za upravljanje in deljenje moči. Današnje energije so zapletene, vendar so vaši odzivi na težave lahko zelo razkrivajoči. Morda se je težko odločiti o prednostnih nalogah, vendar si dajte čas, da se stvari postavijo na svoje mesto.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Mars buri vaše ambicije, ko prehaja skozi vašo sončno deseto hišo do 20. julija, dragi lev, in to je eno bolj ciljno usmerjenih obdobij v letu. Vendar pa lahko z današnjim spopadom Mars-Pluton pride do konflikta med odnosom in vašimi dolžnostmi, odgovornostmi ali svetovnimi ali strateškimi cilji.

Ključno je ohraniti ravnovesje in ne preveč poudarjati enega v škodo drugega. Moral bi imeti prostor za oba življenjska oddelka. Če en pogon prevzame oblast, je to znak za zmanjšanje pritiska! Ljudje, ki so vam blizu, se lahko trenutno zdijo precej zahtevni ali celo vsiljivi ali pa se počutite ujeti sredi boja za moč.

Kljub temu vas lahko interakcije spravijo v stik s strahom pred spremembami v vaših odnosih. Vaša prva reakcija je lahko, da se trudite najti načine, kako ponovno pridobiti ali ohraniti nadzor, vendar lahko poskusi, da to storite, povzročijo neželene rezultate. Morda je danes najboljša strategija, da se dvignete nad svoje strahove in najdete tisto prijetno točko ravnovesja.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Današnja Luna te drži v ozadju, draga devica. Najbolje je, da se danes ne naprezate preveč. Kljub temu se lahko zaradi tranzita Mars-Pluton razburite zaradi težave, vendar se zdi, da so možnosti za izražanje omejene. Namesto tega je želja po izboljšanju vašega dela ali zdravja v nasprotju z vašo potrebo po širitvi, učenju in izkušanju življenja iz prve roke.

Lahko je izziv sprostiti se na obeh področjih. Upoštevajte, da s Plutonom v tranzitu vaše sončne šeste hiše sta delo in zdravje področji, na katerih boste bolj verjetno pretiravali ali kjer ste tako ambiciozni, da trpijo druga področja vašega življenja. Če vas te stvari preprečujejo, da bi se podali ven in izkusili več življenja, je čas, da poiščete načine za vzpostavitev ravnovesja.

S tem napetim vidikom morda ni lahko vedeti, kdaj opustiti prepir, tok misli ali dejavnost, vendar je najbolje, da se izogibate pritiskanju. Strahovi danes po navadi povečujejo problematična področja. Razmislite o načinih, kako razdeliti obremenitev ali učinkoviteje porazdeliti svoj čas, da boste lahko ujeli odmor.
 

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Medtem ko je Luna v vašem sproščenem družbenem sektorju kooperativna in lahkotna, draga tehtnica, so vaši impulzi danes intenzivni, ko Mars in Pluton tvorita kvadrat. Težnja po zadrževanju je visoka, vendar obstaja možnost, da intenzivna čustva in prisile uporabimo konstruktivno.

Mars v vašem intimnem sektorju do 20. julija lahko razburka prej zakopane stvari, v današnjem spopadu s Plutonom pa lahko zaostri napetosti v odnosih ali na čustveni ravni. Zamere se lahko pojavijo, če vas nekdo ne jemlje resno.

Vaše navdušenje se morda ne odraža nazaj k vam, kar je lahko frustrirajoče, lahko pa se pojavijo vprašanja o tem, kako želite sodelovati pri projektu. Toliko je odvisno od odnosa ali projekta, da izgublja svoj dejavnik zabave ali pa lahko celo prevzame vaše življenje na neprijetne načine. Če je tako, je morda čas, da stvari izravnate. 

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Mars, planet akcije in energije, je v tranzitu vašega sektorja partnerstva do 20. julija, dragi škorpijon, kar navdušuje vaše interakcije in prizadevanje za sodelovanje. Ta tranzit je še posebej pomemben, saj lahko prinese bolj odločen in proaktiven pristop v vaših odnosih.

Danes se Mars spopada s Plutonom v vašem domu in družinskem sektorju in lahko se počutite razpeti med željami in potrebami drugih ter lastnimi občutki in strahovi. Frustracije lahko narastejo in pojavijo se lahko občutki zamere. Morda se vam zdi, da nekdo na primer pogosteje postavlja svoje načrte namesto vaših.

Upoštevajte, da sta lahko impulzivnost in nepotrpežljivost trenutno problematični. Če ste se situacije preveč oklepali, je čas, da poskusite popustiti in zmanjšati pritisk. V najboljši formi boste, če si vzamete čas za sprostitev, osredotočenost in kasneje sledite svojim ambicijam.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

S tranzitom Marsa v sektorju dela, zdravja in navad do 20. julija, dragi strelec, imate naboj energije in motivacije, da se lotite svojih vsakodnevnih zadev. Ker pa Mars in Pluton danes tvorita kvadrat, je ključnega pomena biti pozoren in ozaveščen. Obstaja težnja po potiskanju zadev, ki lahko nehote privabijo več težav.

Medtem ko je konkurenca lahko koristna, ta tranzit povzroča pritisk. Vaša želja po obravnavanju nevzdržne situacije je danes intenzivna, zaradi česar je težko oditi od konflikta. Če ugotovite, da razmišljate o nečem v svojo škodo, ali če je potreba po tem, da imate prav, povzročila nezdravo napetost, je čas, da delate na strategijah za zmanjšanje stresa.

Spremembe v komunikaciji ali pristopih lahko pomagajo. Pri tem tranzitu gre za opuščanje projektov, idej ali odnosov, ki vam preprečujejo, da bi uspevali in rasli. Najprej pa je nujno videti, kaj vas ovira, in se svojega dela in zdravja lotiti zmerno, da se izognete nepotrebnemu stresu in konfliktom.

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Nekateri pomisleki in skrbi vas lahko občasno pritiskajo danes, dragi kozorog, s kvadratom Mars-Pluton, zaradi katerega se počutite konfliktne. Morda vaša čustva do nekoga povzročajo zaplete ali pa lahko pride do napetosti ali nesoglasij v zvezi z denarjem, lastništvom in vrednotami. Na srečo se lahko skozi te konflikte veliko naučite o sebi in svoji situaciji.

Cilj je obvladati strahove in negotovosti, ki so vam preprečili, da bi sledili svojemu srcu, si prizadevali za ljubezen ali se ustvarjalno izražali. V teh dneh ste nekoliko previdni in konservativni glede svojega denarja in imetja, zato lahko s tem povezane napetosti zdaj postanejo visoke.

Ta vidik po navadi poveča negotovosti in strahove v tej smeri. Morda danes ni lahko v celoti podpreti odločitve, saj obstaja občutek, da je nekaj pretirano ali poveličevano, dobro ali slabo. Odločite se, da vas ne bo skrbelo, kaj – ali kako – nekdo sporoča, saj je zaradi današnjih prehodov preveč enostavno napačno razlagati njegove besede.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Mars prehaja skozi vašo sončno četrto hišo do 20. julija, dragi vodnar, razburka zakopane stvari na čustveni ravni ali daje energijo vašemu domu in osebnemu življenju. Ker je danes v zahtevnem aspektu s Plutonom, lahko Mars poudari, kako so te stvari v nasprotju z vašimi načrti in potrebo po neodvisnosti.

V teh časih je ključnega pomena, da daste prednost samooskrbi, saj boste morda morali zrahljati oprijem zadeve, zaradi katere ste v stanju visoke pripravljenosti ali preveč stresa za svoje dobro. To vam bo omogočilo dihanje in sprostitev ter prepoznali potrebo po sprostitvi in ​​razstrupljanju.

Vaš močni občutek ponosa in zasebnosti vas lahko včasih spotakne, ko Pluton prehaja skozi vaše znamenje, saj ste nagnjeni k prevzemanju številnih odgovornosti, ne da bi si delili breme. Pazite, da ne odtujite drugih. Ne glede na to, kako frustrirajoče so, so poslabšanja verjetno začasna. Delo na področju neodvisnosti je vredno poslanstvo, vendar zahteva čas!

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Današnji kvadrat Marsa in Plutona lahko danes občasno poveča napetosti, drage ribe, še posebej s sprožanjem dolgotrajnih vprašanj nadzora. Morda ste napeti glede rokov ali nepotrpežljivi glede zadev, ki se ne odvijajo z želeno hitrostjo.

Seveda lahko pride do neprijetnih občutkov, besed ali misli, vendar je odličen čas, da ta čustva prepoznate in obravnavate, če so prisotna. Upoštevajte, da lahko varovanje vaše zasebnosti in nepripravljenost za raziskovanje globljih vprašanj še poslabšata napetosti.

To je opomnik o pomembnosti samorefleksije in čustvenega zavedanja, saj je morda bolje obravnavati nekaj, kar ste pometli pod preprogo, kot se temu izogniti, saj se sicer lahko pojavi na moteče načine. V resnici je težnja po osredotočanju na določeno temo ali idejo lahko pozitivna, če jo uporabite pri projektu, ki zahteva dodatno pozornost, če se izogibate pretiranemu pritiskanju na stvari. 

Starejše novice