Potovanje med različnimi točkami slovenske obale bo odslej enostavnejše. Z julijem je namreč zaživel Wayv – platforma, ki bo omogočala naročanje prevozov po slovenskem morju.

Načrtujete obisk slovenske obale? Bi se po morju radi zapeljali z ladjo ali dostopali do odročnejših kotičkov? To vam lahko olajša Wayv.

Gre za mobilno aplikacijo, ki je namenjena vsem uporabnikom, ki si želijo prevoza med določenimi točkami na slovenski obali.

Aplikacije deluje kot posrednik med ponudniki storitev ladijskih prevozov in potniki, ki si želijo prevoza po slovenskem morju.

Z Wayv po slovenskem morju – ugodno in enostavno 

Kako deluje naročanje prevoza? Uporabnik si preprosto prenese aplikacijo in se registrira. Nato izbere točki, kjer se želi vkrcati in izkrcati. Izbere tudi želeno uro vkrcanja in vpiše število potnikov. 

Zahteva za prevoz se nato prikaže vsem aktivnim prevoznikom. Zainteresirani ponudniki prevoza na povpraševanje odgovorijo tako, da vpišejo ceno prevoza in točen termin vkrcanja. 

Uporabniku se vse ponudbe pokažejo v aplikaciji, nato pa med njimi izbere tisto, ki mu najbolj odgovarja. 

Ponudnik, ki ga uporabnik izbere, pripluje ob dogovorjenem termina na izbrano točko vkrcanja in potnike odpelje na izbrano destinacijo. 

Na voljo več kot 20 točk vkrcanja 

Aplikacija je dostopna v trgovinah Google Play in App Store. Uporaba je brezplačna, potnik plača zgolj ceno prevoza, ki jo določi izvajalec prevoza.

Uporabnik lahko v aplikaciji:

  • izbira med več kot 20 točkami vkrcanja, so razporejene po celotni slovenski obali,
  • izbira med več kot 30 ponudniki prevoza,
  • enostavno plača prevoz preko aplikacije,
  • obišče iz kopnega težje dosegljive lokacije,
  • potuje hitro in ugodno.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice