Foto: Mestna občina Ptuj
Dela v Športnem parku Jezero so se pričela že januarja letošnjega leta, park pa počasi dobiva svojo podobo.

Četrtna skupnost Jezero bo bogatejša za čisto nov, sodoben športni park. Za investicijo je namenjeno nekaj manj kot 100 tisoč evrov. 

V sklopu projekta bo občina, ki ga financira, uredila in očistila okolico parka, preplastili bodo asfaltno površino, zamenjali športno opremo, uredili dovozno pot in postavili klopi in koše.

V sklopu menjave športne opreme bodo uredili dva koša in dva gola. 

Konec prejšnjega tedna pa so postavili dva premična kontejnerska objekta za namen slačilnice in prostora za shranjevanje športnih rekvizitov in opreme. Ta kontejnerja bosta priključena na gospodarsko javno infrastrukturo. 

Kanalizacijska in vodovodna dela so že zaključena, vse priključitve pa načrtujejo do letošnjega oktobra. 

Za dobre pogoje ulične vadbe

Občina želi z investicijo vzpostaviti pogoje za izvajanje skupinskega športa in ulične vadbe. Domačo ponudbo pa želijo obogatiti tudi za športnike in rekreativce ter zagotoviti pogoje za shranjevanje športnih rekvizitov in opreme. 

»Prepričani smo, da bo investicija povečala dodano vrednost mestu z okolico in bo zagotavljala rast kakovosti življenja v Mestni občini Ptuj in njeni okolici,« je povedal Andrej Trunk vodja oddelka za gospodarske dejavnosti na ptujski občini. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice