Slika je simbolična (foto: Bobo).
Policijska uprava Maribor poroča o dogajanju v preteklih štiriindvajsetih urah.

Policijska uprava Maribor poroča, da sta storilca včeraj vstopila v trgovino, zbirala artikle, in sicer hrano in alkoholne pijače, ter vse odlagala v svojo torbo.

Na blagajni sta zmerjala in žalila blagajničarko, nakar sta z artikli hotela zapustiti trgovino, zaradi česar je pristopila varnostnica.

Storilca nista hotela pokazati vsebine torbe in sta varnostnico fizično napadla, jo popraskala in nekajkrat udarila po glavi

Policisti so ju prijeli na kraju dejanja in odredili pridržanje. Policisti bodo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Mariboru.

Neznanci ukradli Volvoja

Neznani storilci so v Mariboru ukradli osebni avtomobil Volvo, ki je bil parkiran na Panonski ulici.

Vozilo ni bilo registrirano in je srebrne barve. Lastnika so oškodovali za 2500 evrov.

Policisti bodo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Mariboru.

Na Ptuju pijana voznica

Policisti Policijske postaje Ptuj so imeli v postopku voznico osebnega avtomobila. Odredili so ji preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 1,19 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka.

Policisti so voznico pridržali in bodo podali obdolžilni predlog na Okrajno sodišče na Ptuju.

Kaj se je še dogajalo?

Policisti operativno-komunikacijskega centra Policijske uprave Maribor so v zadnjih štiriindvajsetih urah prejeli 261 klicev, med katerimi je bilo 127 interventnih dogodkov.

Od tega:

  • 26 obvestil s področja kriminalitete,
  • 20 prometnih nesreč, od tega dve z lahkimi telesnimi poškodbami, v ostalih prometnih nesrečah je nastala zgolj gmotna škoda,
  • 25 obvestil v zvezi s kršitvami javnega reda in miru, od tega 13 kršitev javnega reda na javnem kraju in 12 kršitev v zasebnih prostorih.

Komentarji (1)

Maynard (ni preverjeno)

Kaj je
Policija že našla onega..cigana..ki nori ponoči po Mariboru z črnim Audijem..z naluknanim..Auspuhom in spojlerjem...Graz registracija...

Starejše novice