Slika je simbolična.
Okoli poldneva je v Mariboru vročekrvnež razbil šipo avtobusa in napadel voznika. Nastalo je za dva tisočaka škode, šofer avtobusa jo je odnesel z lažjimi poškodbami.

Kot je poročal Večer, je na Ljubljanski cesti v Mariboru ob dvanajsti uri prišlo do neljubega dogodka. Voznik mercedesa naj bi med vožnjo oviral voznika mestnega avtobusa, zato mu je šofer pohupal. 

To je voznika mercedesa tako razjezilo, da je izstopil iz avtomobila, izpulil obcestni količek in z njim razbil šipo avtobusa.

Dogodek so potrdili na Policijski upravi Maribor. 

Šoferja avtobusa napadel zaradi parkiranja

Policisti Policijske postaje Maribor II so danes, ob 12. uri, obravnavali kaznivi dejanji poškodovanje tuje stvari in povzročitve lahke telesne poškodbe, katerih storitve je osumljen voznik osebnega avtomobila, ki je navedeni dejanji izvršil nad avtobusom in voznikom avtobusa. 

Povod za storitev navedenih kaznivih dejanj je bil parkiranje vozila. Zaradi navedenega je voznik osebnega avtomobila fizično napadel voznika avtobusa in ga lahko telesno poškodoval. 

Prav tako je  poškodoval avtobus, na katerem je zlomil šipo. Pri tem je nastala materialna škoda, ki po nestrokovni oceni znaša okoli 2000 evrov.

Starejše novice